TimeSplitters tekee paluun – Free Radical Design aloittaa kehityksen alkuperäisellä tiimillä Kommentit pois päältä artikkelissa TimeSplitters tekee paluun – Free Radical Design aloittaa kehityksen alkuperäisellä tiimillä

Julkaisija on ilmoittanut TimeSplitters -pelisarjan palaavan takaisin, kun uudelleen muodostettu pelistudio aloittaa pelin kehityksen Steve Elliksen sekä David Doakin johdolla, jotka molemmat ovat olleet mukana kehittämässä alkuperäisiä pelejä.

Uuden TimeSplitters -pelin kehitys ei ole vielä alkanut, vaan kyseessä on lähinnä kehittäjän sekä tulevan projektin julkistaminen. ”On mahtavaa, että voimme viimein ilmoittaa pelistudion muodostumisesta sekä suunnitelmista seuraavaan TimeSplitters -peliin liittyen. Emme valitettavasti voi kertoa projektista enempää tällä hetkellä, mutta pyrimme antamaan lisää infoa pelistä lähitulevaisuudessa.” Kehityspäällikkö Steve Ellis kommentoi julkistusta. 

Kulttisuosion saavuttanut TimeSplitters -pelisarja ei ole saanut uutta julkaisua vuonna 2005 julkaistun TimeSplitters: Future Perfect -pelin jälkeen. osti oikeudet peliin vuonna 2018 tarkoituksenaan elvyttää pelisarja.

Kommentoi

Dead Island 2 -peli on edelleen kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Island 2 -peli on edelleen kehitteillä

Dead Island 2

Näyttäisi siltä, että kovasti odotettu 2 -peli olisi vihdoinkin tuloilaan. Asiaa on varmistanut julkaisija Deep Silver, joka kertoi aiheesta GamesRadar+ sivustolla.

Julkaisijan mukaan peli on parhaillaan kehitteillä ja lisätietoja pelistä on tulossa piakkoin. Aiemmin viime viikolla liikkui huhuja, että peli olisi ilmestymässä jo tänä vuonna.

lanseerattiin alunperin jo vuonna 2014, mutta sen kehitystyö ei ole ollut helpoimmasta päästä. Peliä kehitti alunperin Yager (Spec Ops: The Line) ja julkaisijana toimi Deep Silver.

Vuotta myöhemmin ilmoitti lopettavansa yhteistyön Yagerin kanssa ja tilalle värvättiin Sumo Digital. Sittemmin peliä on kehittänyt Deep Silverin sisäinen kehitysstudio Dambuster.

Nähtäväksi jäänee milloin peli lopulta ilmestyy ja mille alustoille.

Kommentoi

Seikkailupeli Windbound ladattavissa ilmaiseksi Epic Game Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupeli Windbound ladattavissa ilmaiseksi Epic Game Storesta

Windbound

jakaa tällä viikolla ilmaispelinä Windbound -seikkailupeliä. Pelin on kehittänyt indiestudio ja julkaissut Deep Silver.

Alunperin vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä yhdistyy seikkailu, roolipeli sekä selviytyminen. Pelaajat haaksirikkoutuvat Forbidden Islands saarelle ja joutuvat tutkimaan, selviytymään ja navigoimaan vaarallisia meriä pysyäkseen hengissä.

on ladattavissa ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi