TimeSplitters tekee paluun – Free Radical Design aloittaa kehityksen alkuperäisellä tiimillä Kommentit pois päältä artikkelissa TimeSplitters tekee paluun – Free Radical Design aloittaa kehityksen alkuperäisellä tiimillä

Julkaisija on ilmoittanut TimeSplitters -pelisarjan palaavan takaisin, kun uudelleen muodostettu pelistudio aloittaa pelin kehityksen Steve Elliksen sekä David Doakin johdolla, jotka molemmat ovat olleet mukana kehittämässä alkuperäisiä pelejä.

Uuden TimeSplitters -pelin kehitys ei ole vielä alkanut, vaan kyseessä on lähinnä kehittäjän sekä tulevan projektin julkistaminen. ”On mahtavaa, että voimme viimein ilmoittaa pelistudion muodostumisesta sekä suunnitelmista seuraavaan TimeSplitters -peliin liittyen. Emme valitettavasti voi kertoa projektista enempää tällä hetkellä, mutta pyrimme antamaan lisää infoa pelistä lähitulevaisuudessa.” Kehityspäällikkö Steve Ellis kommentoi julkistusta. 

Kulttisuosion saavuttanut TimeSplitters -pelisarja ei ole saanut uutta julkaisua vuonna 2005 julkaistun TimeSplitters: Future Perfect -pelin jälkeen. Koch Media osti oikeudet peliin vuonna 2018 tarkoituksenaan elvyttää pelisarja.

Kommentoi

Saints Row: The Third Remastered ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row: The Third Remastered ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Saints Row: The Third Remastered

Aiemmin tänä vuonna ilmestynyt Saints Row: The Third -toimintapelin uusinto on nyt ladattavissa ilmaiseksi Games Storesta.

Luvassa on yliampuvilla aseilla varustettuja jengitaisteluita parannelluilla grafiikoilla. Pelissä on mm. päivitetyt tekstuurit, parannellut hahmot, visuaaliset efektit sekä valaistus. Paketti sisältää myös pelin kolme lisäosaa ja yli 30 -pakettia.

Alkuperäinen avoimen maailman toimintaseikkailu ilmestyi vuonna 2011. Peli sijoittuu viisi vuotta 2 -pelin tapahtumien jälkeen ja siinä 3rd Street Saints on kehittynyt omaksi brändikseen.

on ladattavissa ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Viisi vuotta vanhan Dead Island 2 -pelin versio vuoti nettiin – katso videot Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi vuotta vanhan Dead Island 2 -pelin versio vuoti nettiin – katso videot

Dead Island 2

Vähintäänkin sekavan kehityskaaren kokenut 2 -zombieselviytymispelistä on vuotanut viisi vuotta vanha versio nettiin ja pelaajat ovat julkaisseet sitä videoita.

Vuotanut materiaalia on Yagerin kehittämästä versiosta ja siitä löytyvät sähköllä ja tulella varustettuja aseita. Pelistä näyttää löytyvän myös tutut taitopuut.

Pelin kehitys alkoi ensimmäisen pelin kehittäjän Techlandin toimesta, jotka siirtyivät kuitenkin tekemään Dying Light -peliä. Julkaisija siirsi pelin kehityksen Spec Ops: The Line -pelin kehittäjälle Yagerille. Pelistä saatiin kuitenkin aikaiseksi vain demoversio ja sen jälkeen Yagerin ja Deep Silver tiet erosivat.

Yagerin jälkeen peliä on ollut kehittämässä Sumo Digital ja parhaillaan Deep Silverin sisäinen työskentelee pelin parissa. Yager puolestaan siirtyi työskentelemään uuden The Cycle -moninpelin parissa, joka on parhaillaan pelattavissa Gamesin kautta.

Kommentoi