Titanfall 2 elää nyt renessanssia – ilmaisviikonloppu nosti pelaajamäärät hurjiin lukemiin Kommentit pois päältä artikkelissa Titanfall 2 elää nyt renessanssia – ilmaisviikonloppu nosti pelaajamäärät hurjiin lukemiin

Uutisoimme aiemmin Titanfall 2 -pelin nousseista pelaajamääristä ja nyt näyttääkin siltä, ettei voittokulku ole ainakaan vielä loppumassa. Respawn Entertainmentin -räiskintäpeli koki taas kunnioitettavan nousun pelaajamäärissä :llä, kun julkaisu oli pelattavissa -palvelussa ilmaiseksi viikonlopun ajan.  Vuonna 2016 julkaistu peli todisti viikonloppuna, että titaanitaisteluille löytyy vielä kysyntää pelaajien keskuudessa. Steamchartsin mukaan Titanfall 2 sai huiman nousun pelaajamäärissä muutamassa päivässä ja rikkoi samalla pelin yhtäaikaisten pelaajien ennätyksen 27,547 pelaajalla. Pelkästään huhtikuun aikana peli sai noin 4000 pelaajaa lisää, joka on noin 258 prosentin nousu aiemmista lukemista.

Pelaajaluvut varmasti rauhoittuvat tulevaisuudessa, mutta julkaisu on saanut ansaitsemaansa huomiota viimeiaikoina. Yleisesti aliarvostettuna pelinä pidetty Titanfall 2 sai vaisun vastaanoton haastavan julkaisuajankohtansa vuoksi. Nyt useat fanit ovatkin lupailleet palaavansa pelin pariin suurin joukoin. Viimeaikoina pelaajamäärät ovatkin olleet nousussa kaikilla peliä tukevilla alustoilla. Myös pelin sivuilla Reddit -palvelussa ihmisiä on kannustettu palaamaan takaisin pelin ääreen. Monet faneista liittyvät joukkoihin toiveenaan saada kolmas lisäys Respawnin pelisarjaan. Tällä hetkellä tiedossa on Respawnin kehittävän uutta peliä, joka ei tosin olisi Titanfall 3. Uudet luvut ovat kunnioitettava suoritus yli neljä vuotta vanhalta peliltä. Toivotaan siis, että ja Respawn vastaavat fanien pyyntöihin ja aloittavat kehityksen kolmannen pelin osalta.

Titanfall 2 on saatavilla PC, PS4 ja Xbox One -alustoille.

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsolille.

Kommentoi