Valve lopettaa Steam Controllerin valmistuksen – hanki omasi 5 eurolla Kommentit pois päältä artikkelissa Valve lopettaa Steam Controllerin valmistuksen – hanki omasi 5 eurolla

Steam Controller

on ilmoittanut lopettavansa Steam Controller -ohjaimen valmistuksen. Ohjain on parhaillaan tilattavissa 90% alennuksella eli 5 euron hintaan Steam Storesta.

Vuonna 2015 ilmestyneen ohjaimen erikoispiirtenä ovat sen kaksi isoa ohjauslevyä, jotka korvaavat perinteisemmät ohjainsauvat. Ohjauslevyt ovat varustettu haptisella palautteella, eli niitä käytettäessä palaute saa levyn tuntumaan siltä kuin käyttäisi esimerkiksi hiiren ohjauspalloa. Ohjaimessa on myös yhteensä uudelleenohjelmoitavaa 14 näppäintä.

Aktiivinen Steam yhteisö on ollut luomassa näppäinasetuksia ohjaimelle ja tukia lähes kaikkiin olemassa oleviin peleihin. Näihin asetuksiin kuuluu myös liikuntarajoitteisille suunnattuja modauksia.

Nähtäväksi jää lanseeraako täysin uuden Steam Controller -ohjaimen vai keskittyykö se uuden Half-Life: Alyx -pelin myötä ainoastaan virtuaalilaitteistoihin.

Mikäli haluat omistaa historiaan jäävän Steam Controllerin, se kannattaa tilata nyt Steam Storesta 5€ hintaan (postikuluja Suomeen tulee n. 20€).

Kommentoi

X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri

X-Plane 12

tuo lentosimulaation realismin seuraavalle tasolle. Kehittäjä Laminar Research on julkaissut upouuden trailerin, joka näyttää ultrarealistisen lentosimulaation tulevaisuuden, jossa kaikki perustuu todelliseen fysiikkaan.

Simulaattori sisältää 18 ainutlaatuista lentokonemallia, yksityiskohtaiset maisemat sekä yli 17 000 lentoasemaa ympäri maailmaa. Mukana on myös uudet maastotekstuurit, torneilla ja päällyste-efekteillä, jotka parantavat realistisuutta. julkaistaan joulukuussa 2022 PC:lle, Macille ja Linuxille.

on realistisin ja tehokkain lentosimulaattori, jossa on tarkat ilma-alusjärjestelmät ja mukaansatempaava pelimaailma. Pelin kehityksessä ovat olleet mukana oikeat lentäjät ja insinöörit. Peli on suunnattu kaikille jotka kaipaavat realistista lentosimulaatiokokemusta.

Mukana on mm.

  • Tilavuustekniset 3D-pilvet
  • Fysiikkaan perustuva fotometrinen valaistusmalli
  • 18 lentokonetta – Piper Cubista Airbus A330:een.
  • Maailmanlaajuinen 3D-vesi
  • Uudelleenkirjoitettu tekoäly-lennonjohtojärjestelmä
  • Maailmanlaajuiset 3D-metsät
  • Vuodenaikatekstuurit ja sääefektit
  • Uudistetut todelliset säätiedot sekä renderöinti

on parhaillaan saatavissa Early Access -tilassa PC:lle. Pelin on määrä ilmestyä virallisesti joulukuussa.

Kommentoi

GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan

GRID Legends

EAn ja Codemastersin Legends -ajopeli on saanut uuden kestävyyspelitilan, jossa pelaajat pääsevät koettelemaan taitojaan useiden ajoluokkien kera. Voit katsoa Enduring Spirit -pelitilan trailerin alta.

Uuden pelitilan lisäksi peliin on saatu uutena ratana legendaarinen Fuji Speedway -kilparata. Mukana on myös neljä uutta autoa: Mazda Autozam AZ-1 Mazdaspeed, Bentley Continental GT3, Bentley Speed 8 sekä BMW V12 LMR.

Legends on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle ja Steam -palveluiden kautta. Enduring Spirit -lisäosan voi ostaa erikseen ja sen saa ilmaiseksi osana pelin Deluxe Edition -versiota.

Kommentoi