Valve lopettaa Steam Controllerin valmistuksen – hanki omasi 5 eurolla Kommentit pois päältä artikkelissa Valve lopettaa Steam Controllerin valmistuksen – hanki omasi 5 eurolla

Steam Controller

Valve on ilmoittanut lopettavansa Controller -ohjaimen valmistuksen. Ohjain on parhaillaan tilattavissa 90% alennuksella eli 5 euron hintaan Steam Storesta.

Vuonna 2015 ilmestyneen ohjaimen erikoispiirtenä ovat sen kaksi isoa ohjauslevyä, jotka korvaavat perinteisemmät ohjainsauvat. Ohjauslevyt ovat varustettu haptisella palautteella, eli niitä käytettäessä palaute saa levyn tuntumaan siltä kuin käyttäisi esimerkiksi hiiren ohjauspalloa. Ohjaimessa on myös yhteensä uudelleenohjelmoitavaa 14 näppäintä.

Aktiivinen yhteisö on ollut luomassa näppäinasetuksia ohjaimelle ja tukia lähes kaikkiin olemassa oleviin peleihin. Näihin asetuksiin kuuluu myös liikuntarajoitteisille suunnattuja modauksia.

Nähtäväksi jää lanseeraako Valve täysin uuden Controller -ohjaimen vai keskittyykö se uuden VR-pelin myötä ainoastaan virtuaalilaitteistoihin.

Mikäli haluat omistaa historiaan jäävän Controllerin, se kannattaa tilata nyt Storesta 5€ hintaan (postikuluja Suomeen tulee n. 20€).

Kommentoi

Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla

Half-Life 2

Valven pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevät Portal -pelit ilmestyivät aiemmin tällä viikolla Nintendo Switch -konsolille. Pitkään ei ehtinyt kulua kun modaajat onnistuivat löytämään pelin syövereistä merkkejä 2 -pelistä ja saivatkin sen toimimaan.

Kokoelma sisältää 2 -pelin kokonaisuudessaan, poislukien kartat sekä musiikit. Modaaja OatmealDomen mukaan tiedostot saattavat olla jäänteitä Nvidia Shield -versiosta.

Temppu onnistuttiin tekemään alkuperäisten karttojen sekä modatun Switch -konsolin avulla.

Portal: Companion Collection on saatavilla Nintendo Switch -konsolille.

Kommentoi

This War of Mine ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa This War of Mine ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

This War of Mine

Palkittu sotaselviytymispeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Puolan hallituksen toimesta.

Kyseessä on siis pelin Puolan kielinen versio, joka on tarkoitettu oppilaille ja opettajille käytöksi opetusmateriaalina.

Suositussa pelissä pelaajat yrittävät selviytyä siviileinä sodasta kärsivässä kaupungissa. Sodanvastaisen pelin kehittäjä 11 Bit Studios onnistui keräämään yli 600 000 euroa sodasta kärsivälle Ukrainalle.

This War of Mine -pelin voi ladata ilmaiseksi :lle täältä. Peli on parhaillaan myös 80% alennuksessa Steamissä.

Kommentoi