Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 sai ensimmäisen pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 sai ensimmäisen pelivideon

Vampire The Masquerade - Bloodlines 2

Tuleva vampyyriroolipeli on saanut ensimmäisen pelivideonsa.

Kulttiklassikkopelin jatko-osa tarjoilee nopeatempoista taistelua, mukautuvan tarinan ja nipun kiehtovia hahmoja. Pelaaja on aloitteleva heikkoverinen, joka yrittää selviytyä vampyyriklaanien sodassa liittoutumalla, metsästämällä ravintoa kaduilta, ylläpitämällä poliittisia suhteita sekä pitäen kiinni hupevenasta ihmisyydestään.

Alkuperäinen vuonna 2004 ilmestynyt peli ei ollut myyntimenestys ja kärsi hankalasta ohjattavuudesta, mutta ylsi silti kulttimaineeseen pelaajien keskuudessa. 2 ei ole alkuperäisen pelin toisinto vaan kunnollinen jatko-osa.

Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2 ilmestyy helmikuussa 2020 PC:lle ja Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. PC:lle peli tulee olemaan saatavilla Steam, Epic Games Store ja GOG -palveluissa sekä Paradoxin omassa digitaalisessa kaupassa.

Cities: Skylines 2 -kaupunginrakentelu ilmestyy lokakuussa – katso ensimmäinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Cities: Skylines 2 -kaupunginrakentelu ilmestyy lokakuussa – katso ensimmäinen pelivideo

Cities: Skylines 2

Colossal Order on ilmoittanut julkaisuajankohdan tulevalle -kaupunginrakentelupelille. Peli ilmestyy :lle ja konsoleille lokakuun 24. päivä. Samalla pelistä on saatu ensimmäisen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Videon perusteella tuleva peli on edeltäjäänsä hieman realistisempi. Sen luvataan myös olevan entistä avoimempi hiekkalaatikkoinen kokemus. Mukana on myös parannellut liikenne- ja talousjärjestelmät.

2 ilmestyy lokakuun 24. päivä PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle.

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

Life By You ilmestyy :lle ja Epic Games Storen kautta Early Access tilassa syyskuun 12. päivä.