Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 sai ensimmäisen pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 sai ensimmäisen pelivideon

Vampire The Masquerade - Bloodlines 2

Tuleva vampyyriroolipeli on saanut ensimmäisen pelivideonsa.

Kulttiklassikkopelin jatko-osa tarjoilee nopeatempoista taistelua, mukautuvan tarinan ja nipun kiehtovia hahmoja. Pelaaja on aloitteleva heikkoverinen, joka yrittää selviytyä vampyyriklaanien sodassa liittoutumalla, metsästämällä ravintoa kaduilta, ylläpitämällä poliittisia suhteita sekä pitäen kiinni hupevenasta ihmisyydestään.

Alkuperäinen vuonna 2004 ilmestynyt peli ei ollut myyntimenestys ja kärsi hankalasta ohjattavuudesta, mutta ylsi silti kulttimaineeseen pelaajien keskuudessa. 2 ei ole alkuperäisen pelin toisinto vaan kunnollinen jatko-osa.

Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2 ilmestyy helmikuussa 2020 PC:lle ja Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. PC:lle peli tulee olemaan saatavilla Steam, Epic Games Store ja GOG -palveluissa sekä Paradoxin omassa digitaalisessa kaupassa.

Kovasti odotettu Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 esittäytyy uusilla pelivideoilla Kommentit pois päältä artikkelissa Kovasti odotettu Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 esittäytyy uusilla pelivideoilla

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Useampaan otteeseen viivästynyneestä ja kovasti odotetusta 2 -pelistä on saatu uusia kattavia pelivideoita. Voit katsoa ne alta.

Pelin kehityshistoria on ollut vähintäänkin myrskyisä ja sen suuntaa on muutettu useaan otteeeseen. Ensimmäisen kerran pelistä kuultiin vuonna 2019 ja sen piti ilmestyä maaliskuussa 2020. Teknisten haasteiden vuoksi julkaisua kuitenkin siirrettiin.

Elokuussa 2020 pelin julkaisua viivästettiin edelleen ja sen piti ilmestyä seuraavana vuonna. Alkuvuodesta 2021 julkaisija ilmoitti, että kehittäjä siirretään pois kehitystehtävistä ja tillalle otettiin tällöin vielä nimetön kehittäjä.

Syyskuussa 2023 pelin uudeksi kehittäjäksi ilmoitettiin The Chinese Room, joka tunnetaan mm. Dear Esther -seikkailupelistä.

-pelin on määrä ilmestyä tämän vuoden aikana , , ja -konsoleille sekä :lle.

Cities: Skylines 2 -kaupunginrakentelu ilmestyy lokakuussa – katso ensimmäinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Cities: Skylines 2 -kaupunginrakentelu ilmestyy lokakuussa – katso ensimmäinen pelivideo

Cities: Skylines 2

Colossal Order on ilmoittanut julkaisuajankohdan tulevalle 2 -kaupunginrakentelupelille. Peli ilmestyy :lle ja konsoleille lokakuun 24. päivä. Samalla pelistä on saatu ensimmäisen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Videon perusteella tuleva peli on edeltäjäänsä hieman realistisempi. Sen luvataan myös olevan entistä avoimempi hiekkalaatikkoinen kokemus. Mukana on myös parannellut liikenne- ja talousjärjestelmät.

ilmestyy lokakuun 24. päivä ja sekä S -konsoleille, että PC:lle.