Video- ja äänisovelluksia tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Video- ja äänisovelluksia tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Vegas Pro

tarjoilee parhaillaan edullista sovelluspakettia, joka sisältää erilaisia video- ja äänityökaluja sekä sample ja musiikkipaketteja.

Paketti maksaa yhteensä 23,61 euroa ja siihen kuuluvat nämä sovellukset ja lisäsisällöt:

 • 18 Edit
 • X5
 • Plus 2021
 • Music Maker Free Edition
 • Sound Forge Audio Studio 15
 • Techno 5 AM
 • Chart Hits Pop! – Part 2
 • Edm Discharge
 • Reggaeton Moombahton – Part 2
 • Trap Festival Trap
 • 80S Synthwave – Part 2
 • Metal Heaven's Call – Part 2
 • Chart Hits Radio Pop
 • Score Tales of Gotham
 • Hip Hop My Territory

Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 6. päivä asti.

Logitech G Yeti -mikrofonit nyt saatavana myös valkoisena Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G Yeti -mikrofonit nyt saatavana myös valkoisena

on tuonut suosittujen Yeti GX- ja Yeti Orb -mikrofonien mallistoon myös valkoiset versiot.

Logitech G Yeti Orb

Logitech G Yeti Orb -pallomikrofoni on helppokäyttöinen ja sopii erinomaisesti aloitteleville striimaajille. Mikrofonin hertan muotoinen suuntakuvio tallentaa äänen selkeästi ja taustahäly jää pois. Yeti Orbissa on myös RGB-valot, jotka voi räätälöidä omien mieltymysten mukaan.

Logitech G Yeti GX

Logitech G Yeti GX -pöytämikrofoni on suunniteltu vaativimmillekin striimaajille ja pelaajille. Se hyödyntää dynaamista kapseliteknologiaa ja superhertan muotoista suuntakuviota, jotka takaavat ensiluokkaisen äänentoiston. Mikrofonissa on myös kätevä vierityspainike äänentason säädölle ja Smart Audio Lock -toiminto, jolla voi lukita halutut ääniasetukset.

Logitech G Yeti Studio

Logitech G Yeti Studio on uusi versio aiemmin julkaistusta Blue Sona -mikrofonista. Se on suunniteltu podcasteihin, videolähetyksiin ja striimeihin. Mikrofonissa on +25 desibelin esivahvistin, joka takaa herkän äänentoiston ja mahdollistaa myös hiljaisten äänten taltioinnin. Yeti Studiossa on myös ainutlaatuinen kaksoiskalvo ja XLR-liitäntä, jolla mikrofoni voidaan liittää ulkoiseen mikseriin tai muihin äänilaitteisiin.

Logitech G Yeti GX- ja Logitech G Yeti Orb -mikrofoneissa on Logitech G LIGHTSYNC RGB -valaistusteknologia. Kaikkia kolmea mikrofonia voi hallita Logitech G HUB -ohjelmiston monipuolisilla ominaisuuksilla. Lisäksi kaikissa mikrofoneissa hyödynnetään ensiluokkaista Blue VO!CE -äänitekniikkaa, jonka ansiosta puheääni kuulostaa selkeältä ja erottelukykyiseltä.

Logitech G Yeti GX- ja Logitech G Yeti Studio -mikrofonit ovat myös yhteensopivia erikseen hankittavan Compass-tukivarren kanssa.

Logi PLAY Days

Logi PLAY Days -kampanja alkaa tänään 2. toukokuuta 2024 ja juhlii peliteknologian innovaatioita tuomalla pelaajille jopa 40 prosentin alennuksia joistakin myydyimmistä Logitech G -tuotteista.

Hinta ja saatavuus

Logitech G Yeti Orb, Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Studio ja Logitech G Compass ovat myynnissä 69, 159, 349 ja 129 € hinnoin.

Logitech juhlistaa G502-pelihiiren 10-vuotista taivalta Logi Play Days -tapahtumassa Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech juhlistaa G502-pelihiiren 10-vuotista taivalta Logi Play Days -tapahtumassa

Logitech G502

juhlistaa ikonisen G502-pelihiiren 10-vuotista taivalta Logi PLAY DAYS -verkkotapahtumassaan somevaikuttajien kanssa. Tapahtuma osuu sopivasti G502:n merkkivuoden kohdalle ja sen kunniaksi kampanjan aikana arvotaan peräti 100 000 euron arvosta pelaamisen oheislaitteita ja rajatun painoksen pelivälineistöä. Mukana on muun muassa 24 karaatin kultauksella viimeistelty G502 X PLUS -pelihiiri. Lisäksi kampanjan aikana Logitech G -pelituotteet ovat myynnissä jopa 40 prosentin alennuksella.

Juhlatapahtumaa täydentävät mukana olevat suomalaiset ja kansainväliset huipputason somevaikuttajat. Kampanja näkyy heidän useilla sosiaalisen median kanavillaan muun muassa palkintoarvontojen muodossa.

Mukana olevat jälleenmyyjät ja Logitechin oma sivusto tarjoavat alennuksia valikoiduista tuotteista. Näitä ovat muun muassa G502 X-, G502 X LIGHTSPEED- ja G502 X PLUS -pelihiiret, vaativaan pelikäyttöön tarkoitetut PRO-sarjan tuotteet (kuten PRO X Superlight -hiiri, PRO X LIGHTSPEED -kuulokkeet ja G PRO -pelinäppäimistö) sekä huipputason langaton G915-pelinäppäimistö, Litra Beam -striimivalaisin ja kannettava G Cloud -pelikonsoli.

Ensimmäistä kertaa Logi PLAY DAYS -kampanjassa on mahdollisuus voittaa tuotteita peräti sadan tuhannen euron arvoisesta palkintopotista. Verkossa tapahtuviin tuotearvontoihin voi osallistua kaikki eurooppalaiset pelaajat ja Logitech G -fanit paikallisen lainsäädännön mukaisesti. Kiitoksena osallistumisesta Logitech G tarjoaa kaikille arvontaan osallistuville alennuskoodin, joka on voimassa mille tahansa Logitech G -ostokselle.

Toukokuun Logi PLAY DAYS -kampanja juhlistaa samalla tuoreen PRO X 60 -pelinäppäimistön julkaisua. Kyseessä on ammattilaistason 60-prosenttinen tenkeyless-näppäimistö, johon voidaan ohjelmoida lukematon määrä erilaisia näppäin- ja toimistoyhdistelmiä. Ammattipelaajien kanssa yhteistyössä suunniteltu näppäimistö tarjoaa verratonta hallittavuutta kaikissa peleissä.

Kokonaan uusia tuotejulkistuksia ovat nyt valkoisella värityksellä saatavaksi tulevat Yeti Orb- ja Yeti GX -pelimikrofonit, joissa upea tyyli yhdistyy ensiluokkaiseen käytettävyyteen ja huippuominaisuuksiin.

”Logi PLAY DAYS -tapahtumassa yhdistyvät toisiinsa pelikulttuurin monenlaiset osa-alueet, kuten pelistriimaajat ja näiden fanit sekä yleinen pelaamisen ilosanoma. He kaikki jakavat yhteisen intohimomme pelien merkityksellisyydestä. Tänä vuonna juhlimme maailman myydyimmän pelihiiren Logitech G502:n juhlavuotta, joka on toukokuun tapahtumamme keskipisteessä. Syksyllä jatkamme juhlintaa vuoden päätapahtumassa.”

kommentoi Logitechin Euroopan toimintojen johtaja Yalcin Yilmaz.

Kampanjan verkkosivuilla tarjoukset ja tuotearvonnat alkavat 2. toukokuuta. Samaisilta verkkosivuilta löytyy myös lisätietoa kampanjan kansainvälisistä somevaikuttajista.