Watch Dogs Legion -pelin PC-laitevaatimukset julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Watch Dogs Legion -pelin PC-laitevaatimukset julkaistiin

Watch Dogs: Legion

on julkaissut tulevan Watch Dogs Legion -pelin laitevaatimukset :lle. Perinteisten vähimmäis- ja suositusvaatimuksen sijaan kehittäjä tarjosi vaatimuksia säteenseurannan ja piirtotarkkuuden mukaan.

Watch Dogs Legion PC -laitevaatimukset

Vähimmäisasetuksilla peli vaatii vähintäänkin GeForce GTX 960 tai Radeon R9 290X -näytönohjaimen sekä 8GB -muistia. Säteenseurannalla ja Ultra 4K -asetuksilla peli vaatii puolestaan RTX 2080 Ti -näytönohjaimen ja vähintään 11GB -muistia.

Uutisoimme hiljattain kuinka brittiläinen grime-artisti Stormzy esiintyy pelin eräällä tehtävällä. Pelin ääniraidalla kuullaan myös miehen ”Rainfall” -kappale.

ilmestyy lokakuuta 29. päivä Xbox One ja PlayStation 4 -konsoleille, PC:lle, sekä Google Stadia -pelipalveluun. Peli julkaistaan myös Xbox Series X- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille uusien pelikonsolien julkaisun yhteydessä.

Kommentoi

FIFA 21 -pelin Global Series käynnistyy jo tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 21 -pelin Global Series käynnistyy jo tällä viikolla

FIFA 21

EA Sports on julkaissut ensimmäiset tiedot sekä trailerin tulevan FIFA 21 -pelin Global Series -sarjasta.

Sarjan ensimmäinen tapahtuma alkaa jo tällä viikolla ja tulevana viikonloppuna pelataan Twitch Rivals Preseason -kutsuturnaus.

FIFA 21 Season Launch

Pelin ääniraita paljastettiin aiemmin tällä viikolla ja se sisältää kappaleita yli sadalta artistilta 23:sta eri maasta. Mukana ovat mm. Dua Lipa, Tame Impala, Anitta, Madame Gandhi, Stormzy ja Charli XCX.

FIFA 21 ilmestyy ensi viikolla lokakuun 9. päivä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, sekä :lle. Peli saapuu myös seuraavan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series -konsoleille. Pelin saa maksutta uusille konsoleille, mikäli on ostanut sen nykyisille konsoleille.

Kommentoi

Elite Dangerous -pelin Horizons -lisäosa osaksi peliä ensi kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Elite Dangerous -pelin Horizons -lisäosa osaksi peliä ensi kuussa

Elite Dangerous: Odyssey

Elite Dangerous -avaruusseikkailun lisäosa Horizons on liittymässä osaksi peruspeliä lokakuun 27. päivä. Samalla pelin tuleva Odyssey -lisäosa on saanut uuden esittelyvideon.

Pelin neljäs kausi Odyssey ilmestyy ensi vuoden alussa. Kauden piti alunperin ilmestyä jo joulukuussa, mutta sen julkaisua myöhäistettiin huhtikuussa.

Kauden myötä peliin saadaan odotetut ilmankehään laskeutumiset ja pelaajat pääsevät myös kävelemään planeetoilla. Aiemmin planeettojen tutkiminen on ollut mahdollista ainoastaan Scarab -ajoneuvoilla.

Pelaajat voivat löytää planeetoilta asutuksia ja asemia. Luvassa on myös ensimmäisen persoonan taistelua erilaisilla aseilla. Voit myös lyöttäytyä yhteen kavereidesi kanssa. Tätä varten peliin tuodaan uusi sosiaalinen keskus, josta pelaajat voivat ostaa päivityksiä, aseita ja muita varusteita.

Luvassa on myös uudenlaisia tehtäviä, jotka liittyvät diplomatiaan, kaupankäyntiin sekä taisteluun. Näitä tehtäviä tullaan saamaan uusilta NPC -hahmoilta.

Elite Dangerous: Odyssey ilmestyy ensi vuoden alussa.

Kommentoi