Westworldin kolmas kausi alkaa maaliskuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Westworldin kolmas kausi alkaa maaliskuussa – katso uusi traileri

Westworld

:n palkittu scifisarja saa jatkoa maaliskuun 15. päivä kun sarjan kolmas kausi alkaa.

Kolmannen kauden tapahtumat sijoittuu vuoteen 2050-2060, mutta uusimmalla trailerilla pureudutaan myös tämän hetken maailman tapahtumiin. Sarjan kahdesta aiemmasta kaudesta poiketen kolmannella kaudella tapahtumat vievät myös puiston ulkopuolelle.

Kolmannella kaudella nähdään tutut näyttelijät Evan Rachel Wood, Thandie Newton sekä Ed Harris. Myös liuta uusia näyttelijöitä nähdään kolmannella kaudella: Aaron Paul (Breaking Bad), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (A Black Lady Sketch Show), Scott Mescudi (We Are Who We Are), Marshawn Lynch (Brooklyn Nine-Nine), John Gallagher Jr. (The Newsroom), Michael Ealy (Stumptown) sekä Tommy Flanagan (Sons of Anarchy.

Paluu Emerald Cityyn – Kulttisarja Oz on saamassa jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Paluu Emerald Cityyn – Kulttisarja Oz on saamassa jatkoa

Hyviä uutisia :n uraauurtavasta vankiladraama :sta pitäneille! Lyhytelokuva jatko-osa nimeltään Zo on tulossa, ja se yhdistää jälleen joitakin sarjan alkuperäisiä tähtiä.

Ennen kuin Sopranos ja valtasivat HBO:n ohjelmistotarjonnan, premium-kaapelikanava teki läpimurtonsa Tom Fontanan Oz:lla. Vuonna 1997 debytoinut ja kuuden tuotantokauden ajan pyörinyt sarja tarjosi raadollisen ja tinkimättömän kuvan elämästä korkeimman turvallisuustason vankilassa, käsitellen samalla arkoja teemoja kuten väkivaltaa, huumeiden käyttöä ja yhteiskunnallisia ongelmia. Sarja ei ainoastaan vanginnut yleisön mielenkiintoa, vaan se myös laukaisi näyttelijöiden kuten J.K. Simmonsin, Christopher Melonin ja Rita Morenon urat.

Nyt sarjan vakiokasvo Kirk , joka näytteli vankia Miguel Alvarezia kaikkien kuuden kauden ajan, on herättänyt innostusta uutisella uudesta -lyhytelokuvasta nimeltä Zo. Alkuperäisen sarjan showrunnerin Tom Fontanan käsikirjoittama ja ohjaama Zo on YouTube-lyhytelokuva, joka seuraa joidenkin hahmojen elämää heidän Oz-aikansa jälkeen.

Dean Wintersin ja Lee Tergesenin, jotka esittivät räjähdysherkkää Ryan O'Reilyä ja uudistunutta asianajajasta vangiksi joutunutta Tobias Beecheriä, on varmistettu näyttelevän sivurooleissa Zo:ssa. Lyhytelokuvan nimi, Oz vankilan jälkeen, viittaa siihen, että se tulee käsittelemään sitä, kuinka kysieset hahmot selviytyvät elämässä vankilan ankarien todellisuuksien ulkopuolella, Emerald Cityssä, joka oli alkuperäisessä sarjassa kuvattu vankilan osasto.

Mahdollinen täysiverinen paluu?

Acevedo on vihjaillut, että positiivinen vastaanotto Zo:lle voisi raivata tien merkittävämmälle paluulle Oz:n maailmaan. Vaikka Beecherin kohtalo jäi epävarmaksi sarjan finaalissa, olivat sekä hänen hahmonsa että O'Reily elossa, mikä jättää tilaa jatkotutkimiselle.

Tuleva lyhytelokuva on kokeneen TV-ohjaaja Christoph Shrewen käsissä, joka on ohjannut jaksoja sarjoista kuten Mr. Robot ja . Zo:n ensi-ilta YouTubessa on suunniteltu 1. toukokuuta, ja se tarjoaa houkuttelevan kurkistuksen näiden unohtumattomien hahmojen tulevaisuuteen.

Lähde: Dark Horizons

Jon Snowin jatko-osa hyllytetty – ”Emme löytäneet oikeaa tarinaa” Kommentit pois päältä artikkelissa Jon Snowin jatko-osa hyllytetty – ”Emme löytäneet oikeaa tarinaa”

Ehdotettu jatko-osasarja Game of Thronesin jakavan finaalin jälkeen on tällä hetkellä jäissä. Näyttelijä , joka esitti synkkää sankaria, paljasti uutisen hiljattaisessa haastattelussa.

, joka on väliaikaisesti nimeltään Snow, vahvistettiin kirjailija George R.R. Martinin toimesta vuonna 2022. Harington oli ilmeisesti kiinnitetty kehittämään sarjaa oman tiiminsä kanssa. Kuitenkin Harington selitti Screen Rantille, että projekti on nyt laitettu jäihin.

”Emme voineet löytää oikeaa tarinaa kerrottavaksi”, Harington sanoi. ”Me kaikki [tarkoittaen itseään, :ta ja hänen tiimiään] halusimme innostua siitä, mutta se ei vain toiminut. Joten olemme päättäneet laittaa sen jäihin toistaiseksi. Aina on mahdollisuus palata siihen, mutta tällä hetkellä se on hyllyllä.”

Tämä uutinen on pettymys faneille, jotka odottivat näkevänsä, miten selviytyi Game of Thronesin finaalin emotionaalisesta myllerryksestä. Harington itse vihjasi sarjan tutkivan juuri tätä teemaa eräässä fanitapahtumassa vuonna 2022.

”Hänellä on kaikki tämä trauma käsiteltävänään”, Harington sanoi viitaten Jon Snowiin. ”Daenerysin tappamisen syyllisyys, Ygritten menettäminen, Ollyn hirttäminen… siinä on paljon purtavaa.”

Snow liittyy toiseen hylättyyn -spin-offiin, The Long Night. Tämä esiosa-projekti, jonka pilotin kerrottiin maksaneen huimat 30 miljoonaa dollaria, peruttiin vuonna 2019.

Kuitenkin on vielä toivoa Westerosin faneille. Targaryen-keskeinen esiosa-sarja House of the Dragon on palannut toiselle kaudelleen HBO Maxilla tämän kesäkuun aikana. Lisäksi toinen esiosa-sarja, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, on suunniteltu julkaistavaksi loppuvuodesta 2025.

Lähde: IGN