Wreckfest sai kolme uutta autoa – mukana maailman nopein törmäilyauto Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest sai kolme uutta autoa – mukana maailman nopein törmäilyauto 158

Wreckfest

Kotimaista käsialaa oleva on päivittynyt kolmella uudella autolla. Paketti on vahvasti retrosävytteinen sillä mukana on kuplavolkkarimainen Buggy, klassinen jenkkirauta Wingman sekä huvipuistoista tuttu törmäilyauto.

-pelifirman kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest on saatavilla parhaillaan Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle. Retro Rammers Pack -lisäosa kustantaa n. 4€.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Pelaajat pääsivät vaikuttamaan – Gothic -roolipelin uusinto toteutuu Kommentit pois päältä artikkelissa Pelaajat pääsivät vaikuttamaan – Gothic -roolipelin uusinto toteutuu 65

Gothic

Viime vuoden lopulla ilmestyneen Gothic -roolipelin kokeiluversio on osoittanut onnistuneeksi ja julkaisija ja sen Barcelonan kehitysosasto tekee pelistä kokonaisen version.

Pelin kokeiluversio Playable Teaser ilmestyi viime vuoden lopulla Steam -palvelun kautta ja oli ilmainen kaikille alkuperäisen pelin omistajille, sekä kaikille jotka omistivat minkä tahansa Piranha Bytesin peli.

Kokeiluversiota pelasi yhteensä 180 000 pelaajaa ja palaute oli mitä ilmeisemmin sen verran positiivinen, että peli saa kokonaisen version. Sen tuotanto on jo alkanut ja kehittäjä lupailee muuttaa peliä pelaajien toivomusten mukaan.

Alkuperäinen Gothic -peli ilmestyi vuonna 2001.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

THQ Nordic avasi uuden pelifirman kehittämään selviytymisräiskintäpelejä Kommentit pois päältä artikkelissa THQ Nordic avasi uuden pelifirman kehittämään selviytymisräiskintäpelejä 76

DayZ

Ahkerasti pelifirmoja viime aikoina ostellut itävaltalainen julkaisija on perustanut uuden pelifirman nimeltään Nine Rocks Games. Uusi firma koostuu entisistä DayZ, Soldier of Fortune: Payback ja Conan -pelien kehittäjistä ja sijaitsee Slovakian Bratislavassa.

Osuvasti uuden pelifirman on tarkoitus kehittää selviytymisräiskintäpelejä. Parhaillaan kehitteillä oleva, vielä nimetön peli on oletettavasti DayZ:n kaltainen.

Viime vuonna THQ Nordic hankki itselleen Kingdom Come -pelin kehittäjän Warhorse Studiosin. Sitä aiemmin firma on hankkinut mm. Homefront -pelien kehittäjän Deep Silverin emoyhtiö Koch Median sekä palan kotimaisen -pelin kehittäjästä Entertainmentista.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Roolipeli Gothic on heräämässä henkiin – jos tarpeeksi moni kiinnostuu Kommentit pois päältä artikkelissa Roolipeli Gothic on heräämässä henkiin – jos tarpeeksi moni kiinnostuu 98

Gothic

Roolipeli Gothic on heräämässä jälleen henkiin kun pelin julkaisi on julkaissut pelistä Playable Teaserin. Täysin ilmainen kokeiluversio ilmestyy pelikirjastoihin mikäli omistaa alkuperäisen pelin.

Jos kyseinen prototyyppi kerää tarpeeksi suosiota aloittaa THQ täydellisen uusinnon tuottamisen. Alkuperäisen pelin kehittäjä Piranha Bytes ei kuitenkaan ole kehityksessä mukana, vaan siitä vastaa THQ Nordic Barcelona.

Kokeiluversiossa on yhteensä kaksi tuntia pelattavaa, jonka jälkeen pelaajat voivat vastata kyselylomakkeeseen jonka perusteella THQ, joko tekee uusinnan tai ei.

Vot lukea aiheesta lisää täällä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi