Wreckfest sai kolme uutta autoa – mukana maailman nopein törmäilyauto Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest sai kolme uutta autoa – mukana maailman nopein törmäilyauto 20

Wreckfest

Kotimaista käsialaa oleva on päivittynyt kolmella uudella autolla. Paketti on vahvasti retrosävytteinen sillä mukana on kuplavolkkarimainen Buggy, klassinen jenkkirauta Wingman sekä huvipuistoista tuttu törmäilyauto.

-pelifirman kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest on saatavilla parhaillaan Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle. Retro Rammers Pack -lisäosa kustantaa n. 4€.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

THQ Nordic täräytti – Saints Row, Dead Island, Metro Exodus ja TimeSplitters jatko-osat tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa THQ Nordic täräytti – Saints Row, Dead Island, Metro Exodus ja TimeSplitters jatko-osat tulossa 58

Kovasti pelifirmoja haalinut julkaisija on paljastanut sijoittajilleen tarkoitetussa raportissaan yleisten myyntilukujen lisäksi mielenkiintoisia tietoja tulevista nimekkäistä omistamistaan pelisarjoistaan.

Joukossa ovat muun muassa pitkään odotetut jatko-osat Dead Island sekä TimeSplitters -peleihin. Näiden lisäksi yritys on kertonut, että myös toimintaseikkailu Saints Row ja selviytymisräiskintä Metro Exodus on saamassa jatkoa.

THQ Nordic on samalla myös hankkinut amerikkalaisen Gunfire Games -pelifirman, jonka repertuaariin kuuluu mm. hack-n-slash peli Darksiders III.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kotimainen romurallipeli Wreckfest ilmestyy konsoleille elokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen romurallipeli Wreckfest ilmestyy konsoleille elokuussa 98

Kotimaisen Bugbearin kehittämä romurallipeli ilmestyy Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille elokuun 27. päivä. Peli ilmestyi PC:lle kesäkuussa 2018 THQ Nordicin toimesta.

Pelin konsoliversio saa julkaisun yhteydessä uusia autoja, ratoja ja muokkausvaihtoehtoja. Samat päivitykset ja lisäykset ovat tulossa myös PC-versioon. Peli on saamassa myös season pass -ominaisuuden, joka tuo peliin 20 uutta autoa ja muokkausvaihtoehtoja kuten suojia ja vanteita.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Hupsuttelutoimintaräiskintä Destroy All Humans!ista uusintapainos Kommentit pois päältä artikkelissa Hupsuttelutoimintaräiskintä Destroy All Humans!ista uusintapainos 64

Playstation 2:lle ja alkuperäiselle Xboxille julkaistu ja kohtalaisen pidetty Destroy All Humans! olisi saamassa uusintajulkaisun, kun lukuisten huhujen jälkeen astuu esiin ja kertoo tekevänsä alkuperäisestä pelistä uusintajulkaisun. Ainakin parannetut grafiikat on tiedossa, mutta muista muutoksista tai lisäyksistä ei ole vielä avautunut. Kuitenkin on vahvistettu, että uusintajulkaisu on täsmälleen sama peli kuin alkuperäinen. Se, tuleeko peliin lisäsisältöä vai onko se vain grafiikkakuorrutettu hiilikopio jää nähtäväksi. Lisätietoja odotellessa tässä pelin traileri katsottavaksi. Trailerin tarjoaa IGN.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen satunnaisesti: mixer.com/Thaumiel_Nerub

Kommentoi