Xbox on julkistanut osan maaliskuun Game Pass-lisäyksistä Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox on julkistanut osan maaliskuun Game Pass-lisäyksistä

Xbox Game Pass maaliskuu

on julkaissut maaliskuussa Game Passiin tulevien pelien ensimmäisen aallon. Lista sisältää taistelupelin raskaansarjalaisen, klassisen strategian roolipelin, jonka on saanut vaikutteita visuaaliseen suunnitteluunsa Studio Ghibliltä.

Alta voit tarkistaa kyseisen listauksen trailereiden kera:

Guilty Gear Strive

Uusin osa pitkään jatkuneesta Arc System Worksin -taistelupelisarjasta, on saatavilla tästä päivästä lähtien Xbox-konsoleille, PC:lle ja pilviyhteensopiville laitteille. Tämä Guilty Gear sisältää runsaasti heavy metal -tappelijoita ja upeita Unreal Engine -tehosteita, ja se on myös yksi sarjan lähestyttävämmistä peleistä ja näyttää upealta taisteluissa.

Dead Space 2 & 3

Maaliskuun 9. päivänä -fanit voivat sukeltaa takaisin EA:n selviytymiskauhusarjaan, kun Dead Space 2 ja 3 ovat pelattavissa Xbox-pilvipelaamisen kautta EA Playn kautta 9. maaliskuuta. Dead Space -uusintaversion julkaisu tänä vuonna on jälleen herättänyt kiinnostuksen kauhusarjaan, joten jos haluat tutkia avaruusasemia ja muukalaisplaneettoja, jotka ovat nekromorfien saastuttamia, voit tehdä sen helposti vaikka liikkeellä ollessasi.

Valheim

, brutaali tutkimus- ja selviytymispeli, joka sijoittuu norjalaisesta mytologiasta inspiraationsa saaneeseen maailmaan, on saatavilla Game Preview -tilassa Xbox Series X|S:ssä ja Xbox Onessa 14. maaliskuuta alkaen.

Civilization VI

Historiallinen strategiapeli on saatavilla 16. maaliskuuta alkaen, konsolille, PC:lle ja pilvelle.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Lopuksi roolipelifanit voivat kokea -pelin konsolilla ja PC:llä 21. maaliskuuta alkaen. Tämä versio rakastetusta fantasiapelistä on Prince's Edition, joka sisältää kaikki lisäosat, jotka on julkaistu Ni no Kuni II:n alkuperäisen, vuonna 2018 tapahtuneen, julkaisun jälkeen.

-tilaajat voivat tällä viikolla odottaa myös muutamia päivityksiä palvelun kautta saatavilla oleviin nimikkeisiin. No Man's Sky -pelin Fractal-päivitys, Fallout 76:n Mutant Invasion ja Halo Infiniten kausi 3: Echoes ovat kaikki nyt saatavilla. Kuten tavallista, Game Passista lähtee muutamia pelejä jotta saadaan tilaa uusille tulokkaille, ja voit sanoa hyvästit Marvelin Guardians of the Galaxylle, Paradise Zerolle ja lisää 15. maaliskuuta.

Kaikki Xbox Games Showcase -tapahtuman uutuudet – mukana Metal Gear Solid ja State of Decay 3 Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikki Xbox Games Showcase -tapahtuman uutuudet – mukana Metal Gear Solid ja State of Decay 3

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Microsoftin Xbox Games Showcase 2024 tarjosi pelaajille ympäri maailmaa runsaasti pelejä, joita odottaa innolla. Tapahtumassa nähtiin vilaus tulevaisuuteen niin Activisionin, Bethesdan, Blizzardin, Xbox Game Studiosin kuin lukemattomien muiden Xbox-alustalle kehittävien kumppanien peleistä. Luvassa on sekä rakastettujen sarjojen paluita, että täysin uusia pelejä.

Suosikit uudella otteella

Doom: The Dark Ages: Tämä odottamaton käänne vie ikonisen räiskintäpelisarjan keskiaikaan. Ensimmäisessä pelinäytöksessä nähtiin raaka sekoitus klassista Doom-aseistusta ja fantasiaelementtejä.

: Gears-fanit voivat riemuita! Tämä uusi osa lupaa syventyä Gears of War -perinteen keskeiseen tapahtumaan, vaikka yksityiskohdat pysyvät vielä salassa.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater: Huhuttu uudelleenjulkaisu 20-vuotta sitten ilmestyneestä Metal Gear Solid 3: Snake Eater -klassikkopelistä paljastettiin vihdoin virallisesti. Tämä tuo vakoojasarjaklassikon uudelle sukupolvelle.

Pitkään odotettuja jatko-osia

: Pitkän odotuksen jälkeen State of Decay 3 nousi jälleen pinnalle trailerilla, jossa vihjataan yhteisöstä, joka taistelee epäkuolleita vastaan nousevan uhkan keskellä.

: BioWare tarjosi syvemmän katsauksen uuteen Dragon Age: The Veilguard -peliin, esitellen uusia hahmoja ja maailman, joka on täynnä taikuutta ja vaaroja.

Muut kohokohdat

: Tapahtuma käynnistyi Black Ops 6:n teasertrailerilla, joka vihjaa paluusta kylmän sodan aikaiseen asetukseen, joka määritteli aiemmat Black Ops -alasarjan pelit.

: Shattered Space: Bethesda tarjosi vilauksen Starfieldin ensimmäisestä laajennuksesta, Shattered Space, joka todennäköisesti tuo uutta sisältöä ja haasteita heidän odotetulle avaruusroolipelille.

Tapahtumassa esiteltiin myös joukko muita mielenkiintoisia pelejä, kuten:

  • Fable (Playground Games): Humoristiseen toimintaroolipeliin perustuvan sarjan uudelleenkäynnistys.
  • Indiana Jones and the Great Circle (MachineGames): Upouusi Indiana Jones -seikkailu, jonka on kehittänyt kriitikoiden ylistämän Wolfenstein-tiimi.
  • Perfect Dark (The Initiative): Pitkään odotettu paluu klassiseen N64-räiskintäpelisarjaan.
  • (Compulsion Games): We Happy Few -pelin tekijöiden visuaalisesti upea uusi peli, joka tarjoaa vilauksen mysteeriin verhottuun maailmaan.
  • : The War Within (Blizzard Entertainment): MMORPG-jättiläisen World of Warcraftin seuraava iso laajennus.
  • : Retold ( Studios): Rakastetun -spin-offin Age of Mythologyn uudelleenmasterointi.

Tämä on vain pieni osa Xbox Games Showcase 2024 -tapahtumassa esitellyistä peleistä. Tuttujen suosikkien ja kiehtovien uutuuksien yhdistelmällä Xbox-pelaajilla on paljon odotettavaa tuleville kuukausille ja vuosille.

Seuraava Doom -peli vie pelaajat keskiajalle Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Doom -peli vie pelaajat keskiajalle

Doom Eternal

Näyttäisi siltä, että seuraava -peli vie pelaajat aiemmin tutusta scifimaailmasta suoraan keskiajalle. Nimittäin huhujen mukaan seuraava peli kantaisi nimeä .

Aiemmin Year Zero -koodinimellä tunnettu projekti on ollut työn alla jo neljä vuotta ja sen kerrotaan olevan ”keskiaikaishenkinen Doom-maailma”.

Pelistä ei vielä sen tarkemmin tiedetä mitään, mutta alustavien tietojen mukaan peli saatetaan paljastaa kesäkuun 9. päivä järjestettävässä Games Showcase -tapahtumassa. Pelin on määrä ilmestyä :lle sekä , että Xbox -konsoleille.