Xbox on julkistanut osan maaliskuun Game Pass-lisäyksistä Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox on julkistanut osan maaliskuun Game Pass-lisäyksistä

Xbox Game Pass maaliskuu

Xbox on julkaissut maaliskuussa Game Passiin tulevien pelien ensimmäisen aallon. Lista sisältää taistelupelin raskaansarjalaisen, klassisen strategian roolipelin, jonka on saanut vaikutteita visuaaliseen suunnitteluunsa Studio Ghibliltä.

Alta voit tarkistaa kyseisen listauksen trailereiden kera:

Guilty Gear Strive

Uusin osa pitkään jatkuneesta Arc System Worksin -taistelupelisarjasta, on saatavilla tästä päivästä lähtien Xbox-konsoleille, :lle ja pilviyhteensopiville laitteille. Tämä Guilty Gear sisältää runsaasti heavy metal -tappelijoita ja upeita Engine -tehosteita, ja se on myös yksi sarjan lähestyttävämmistä peleistä ja näyttää upealta taisteluissa.

2 & 3

Maaliskuun 9. päivänä Dead Space -fanit voivat sukeltaa takaisin EA:n selviytymiskauhusarjaan, kun 2 ja 3 ovat pelattavissa Xbox-pilvipelaamisen kautta EA Playn kautta 9. maaliskuuta. Dead Space -uusintaversion julkaisu tänä vuonna on jälleen herättänyt kiinnostuksen kauhusarjaan, joten jos haluat tutkia avaruusasemia ja muukalaisplaneettoja, jotka ovat nekromorfien saastuttamia, voit tehdä sen helposti vaikka liikkeellä ollessasi.

Valheim, brutaali tutkimus- ja selviytymispeli, joka sijoittuu norjalaisesta mytologiasta inspiraationsa saaneeseen maailmaan, on saatavilla Game Preview -tilassa Xbox Series X|S:ssä ja Xbox Onessa 14. maaliskuuta alkaen.

Historiallinen strategiapeli on saatavilla 16. maaliskuuta alkaen, konsolille, :lle ja pilvelle.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Lopuksi roolipelifanit voivat kokea Ni no Kuni II: Revenant Kingdom -pelin konsolilla ja :llä 21. maaliskuuta alkaen. Tämä versio rakastetusta fantasiapelistä on Prince’s Edition, joka sisältää kaikki lisäosat, jotka on julkaistu Ni no Kuni II:n alkuperäisen, vuonna 2018 tapahtuneen, julkaisun jälkeen.

Game Pass -tilaajat voivat tällä viikolla odottaa myös muutamia päivityksiä palvelun kautta saatavilla oleviin nimikkeisiin. No Man’s Sky -pelin Fractal-päivitys, :n Mutant Invasion ja Halo Infiniten kausi 3: Echoes ovat kaikki nyt saatavilla. Kuten tavallista, Game Passista lähtee muutamia pelejä jotta saadaan tilaa uusille tulokkaille, ja voit sanoa hyvästit Marvelin Guardians of the Galaxylle, Paradise Zerolle ja lisää 15. maaliskuuta.

Kommentoi

Xboxin Elite Wireless Controller Series 2 – Core -ohjainten valikoima laajenee Kommentit pois päältä artikkelissa Xboxin Elite Wireless Controller Series 2 – Core -ohjainten valikoima laajenee

Microsoftin julkaisi tällä kaksi uutta värivaihtoehtoa Elite Wireless Controller Series 2 – Core -ohjaimiin. Punainen ja sininen versio seuraavat viime vuonna julkaistua valkoista versiota, jolloin pelaajat voivat valita suosikki värinsä.

Ohjaimet ovat erinomaisia e-urheiluun ja mahdollistavat pelikokemuksen kustomoinnin, ja niissä on säädettävät ohjaustatit, kuminen pinnoite paremman otteen saavuttamiseksi ja lyhennetty hair trigger lock -ominaisuus paremman ohjattavuuden herkkyyden saavuttamiseksi.

Hinnat alkavat 144,99 eurosta ja ohjaimet ovat ennakkotilattavissa valikoiduilta -jälleenmyyjiltä.

Listätietoa valmistajan sivuilta
Kommentoi

Tällaiseen realismiin pystyy uusi Unreal -pelimoottori – katso videot Kommentit pois päältä artikkelissa Tällaiseen realismiin pystyy uusi Unreal -pelimoottori – katso videot

Senua’s Saga: Hellblade 2

Epic Gamesin viimeisin versio Unreal -pelimoottorista on ollut saatavilla jo vuodesta 2021, eikä se laka hämmästyttämästä uusilla ominaisuuksillaan.

Hiljattain Epic julkaisi demon, jossa se esittelee yhdysvaltalaisen sähköautomerkki Rivianin uusinta R1T -mallia pelimoottorin avulla. Voit katsoa videon alta.

Kyseisessä demossa hyödynnetään pelimoottorin viimeisintä 5.2 versiota ja sen Substrate kykyä käyttää eri varjostusmalleja eri materiaalitasoille.

Lisäksi Xbox kehittäjä on myös parhaillaan kehittämässä uutta ja on julkaissut videon, jolla esitellään erityisesti Animator työkalua.

Työkalun avulla myös indie kehittäjät pystyvät toteuttamaan esimerkiksi pelkän iPhonen avulla uskottavan näköistä kasvojentunnistusta.

Myös toinen Xbox-studio HexWorks on julkaissut vaikuttavan videon tulevasta Lord of the Fallen -roolipelistä. Videolla nähdään esimerkiksi erittäin tarkkoja materiaaleja sekä tyylikästä valaistusta.

Kommentoi