Yhdysvaltojen Orlandossa rakentuva Super Nintendo World tähtää avajaisiin vuonna 2025 Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdysvaltojen Orlandossa rakentuva Super Nintendo World tähtää avajaisiin vuonna 2025

Super Nintendo World

Super Worldin Japanin puiston valmistuttua monet alkoivat kysellä milloin länsimaihin tulee vastaavanlainen huvipuisto valmiiksi.

-puistoja on suunniteltu Japanin lisäksi Singaporeen, Orlandoon ja Kaliforniaan. Vaikka rakennustyöt ovat jo vauhdissa Yhdysvaltojen puolella, ei kumpikaan puistoista tule valmistumaan hetkeen.

Eurogamer kertoo uusimman raportin mukaan Orlandon puisto valmistunee joskus vuoden 2025 jälkeen, sillä työt ovat siellä päin ainakin kaksi vuotta aikataulusta myöhässä.

Errori on uutisoinut aiemmin Japanin puistossa tapahtuneesta vierailukäynnistä, josta ilmentyi internettiin kunnollista kuvamateriaalia puiston Kart -laitteesta.

Marion luoja vihjailee lisää Nintendo-elokuvia Kommentit pois päältä artikkelissa Marion luoja vihjailee lisää Nintendo-elokuvia

Super Bros. Movie on nyt kaikkien aikojen menestynein videopelielokuva. Se takoi kasaan kokonaiset 675 miljoonaa dollaria vain kahdessatoista päivässä. Luonnollisesti se on nyt myös jo vuoden 2023 ykkösleffa, eikä aiheetta. Onhan kyseessä todellinen taikamatka, etenkin pelisarjan faneille.

Japanilaisen Nikkei-julkaisun jakamassa artikkelissa Mario-pelin luoja Shigeru Miyamoto puhui mahdollisuudesta sovittaa lisää -franchiseja elokuviin ja animaatioihin, vertaillen pitkäikäistä videopeliyhtiötä ”lahjakkuusagentuuriin” ja sen hahmoja ”esiintyjiin”.

“Nintendo on kuin lahjakkuusagentuuri. Meillä on paljon muitakin viihdyttäjiä…On monia mahdollisia tapoja edetä, kuten käyttää hahmoja, jotka sopisivat elokuviin, tai hyvin tunnettuja hahmoja.”

Valitettavasti Miyamoto ei avannut enempää siitä, mitkä Nintendo-sarjat voitaisiin sovittaa seuraavaksi. Errorin lukijat kuitenkin ratkaisivat tämänkin ongelman aikaisemmin jo tällä viikolla pienimuotoisessa äänestyksessä, jonka tulokset voit lukea tästä artikkelista.

Errorin lukijat ovat puhuneet: Seuraava Nintendo-elokuva tulisi tehdä Legend Of Zeldasta Kommentit pois päältä artikkelissa Errorin lukijat ovat puhuneet: Seuraava Nintendo-elokuva tulisi tehdä Legend Of Zeldasta

Super Bros. Movie on nyt kaikkien aikojen menestynein videopelielokuva. Se on takonut kassaan kokonaiset 675 miljoonaa dollaria vain kahdessatoista päivässä. Luonnollisesti se on nyt myös jo vuoden 2023 ykkösleffa, eikä aiheetta. Onhan kyseessä todellinen taikamatka, etenkin pelisarjan faneille.

Utelias mieli kuitenkin jo pohtii, mitäs Nintendolla ja Universalilla on mielessä seuraavaksi? Todennäköisesti tuloillaan on jo jatko-osaa, mutta mikä muu Nintendon universumiin sijoittuva peli voisi ansaita myös oman elokuvansa?

Järjestimme lukijoiden kesken aiheesta pienen äänestyksen ja voiton tällä kertaa vei lähes ylivoimaisesti Zelda.

voitti äänestyksen jopa 63%. Toisena vahvana ehdokkaana pidettiin Donkey Kong Countrysta tehtävää elokuvaa.

Toivottavasti nämä vielä joskus toteutuvat. Kiitoksia äänestäneille!