Yrjöpussit esiin: Kyseenalainen roolipeli Death Trash lurpsahti Early Accessiin Kommentit pois päältä artikkelissa Yrjöpussit esiin: Kyseenalainen roolipeli Death Trash lurpsahti Early Accessiin

Viime vuonna ihastelimme keskeneräisen pelin pikselitaidetta, mutta nyt pääsee konkreettisesti työntämään kourat mönjään. Stephan Hövelbrinksin Death Trash julkaistiin juuri Early Access -versiona, ja siitä löytyy myös pelattava demo.

Viihdettä koko perheelle.

Rappeutuneella planeetalla kosmiset kauhut kohtaavat haulikkoa heiluttavat punkkarit, DNA on epävakaata ja laatta lentää. Peli yhdistää -tyylisen avoimen maailman reaaliaikaiseen toimintaan, eikä kainostele ällötyksen määrässä. Musta huumori kuitenkin pehmentää rujoa rankkuutta. Pelissä voi edetä taistellen, hiipien, nikkaroiden tai neuvotellen. Valinnanvapaus näkyy siinä, että pelaaja voi halutessaan tappaa jokaisen NPC:n, tai olla tappamatta ketään.

Ainakin tiedotus on avointa.

Death Trash on ollut kehitteillä 6 vuotta. Kehittäjän mukaan Early Access -versiossa on sisältöä ”muutamaksi tunniksi”, ja valmista peliä saa odottaa ainakin vuoden. Hän suosittelee EA-versiota niille, jotka haluavat tukea pelin kehitystä, mutta eivät vielä odota saavansa massiivisesti sisältöä.

Kommentoi

Broken Roads -roolipeli on kuin Australiaan sijoittuva Fallout Kommentit pois päältä artikkelissa Broken Roads -roolipeli on kuin Australiaan sijoittuva Fallout

Broken Roads

on uusi isometrinen ja vuoropohjainen roolipeli, joka ammentaa ensimmäisistä Fallout -peleistä. Sen julkaisijana toimii ja kehittäjänä Drop Bear Bytes.

Fallout -pelien tapaan sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, mutta Pohjois-Amerikan sijaan siinä seikkaillaan ydintuhon jälkeisessä Australiassa.

Pelissä ei ole varsinaisesti hahmoluokkia vaan hahmot kehittyvät erityisen moraalisen kompassin avulla. Se vaikuttaa myös pelin tarinaan. Pelin grafiikka on käsin piirrettyä.

saapuu PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S, Xbox One että Nintendo Switch -konsoleille ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Fallout 76 -pelin uusi päivitys Locked & Loaded julkaistaan huomenna Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 -pelin uusi päivitys Locked & Loaded julkaistaan huomenna

on muuttunut huomattavasti sitten pelin julkaisun. Pelissä on nykyisin NPC -hahmot, Brotherhood of Steel sekä liuta muita lisäyksiä, joita se on saanut pelastuksena surkeiden arvosteluiden ja huonon vastaanoton jälkeen. Tällä viikolla roolipeli saa yhden kaikkein kattavimmista päivityksistään, kun Locked & Loaded julkaistaan 27. päivä huhtikuuta.

Locked & Loaded tuo peliin fanien toivomia lisäyksiä, kuten muutoksia ja uusia vaihtoehtoja leirien rakentamiseen, varustevalintoihin sekä hahmon piirteisiin. Nyt myös kahden leirin perustaminen on mahdollista, mutts leireistä vain toinen voi olla aina aktiivisesti käytössä. Aktivointi onnistuu valikon kautta. Pienempiä korjauksia päivityksessä ovat esimerkiksi mahdollisuus valmistaa kaksi esinettä samaan aikaan, aim-assist ohjaimille sekä paljon muuta.

Tarkka listaus päivityksen sisällöstä on luettavissa täältä.

Kommentoi