Yrjöpussit esiin: Kyseenalainen roolipeli Death Trash lurpsahti Early Accessiin Kommentit pois päältä artikkelissa Yrjöpussit esiin: Kyseenalainen roolipeli Death Trash lurpsahti Early Accessiin

Viime vuonna ihastelimme keskeneräisen pelin pikselitaidetta, mutta nyt pääsee konkreettisesti työntämään kourat mönjään. Stephan Hövelbrinksin Death Trash julkaistiin juuri Early Access -versiona, ja siitä löytyy myös pelattava demo.

Viihdettä koko perheelle.

Rappeutuneella planeetalla kosmiset kauhut kohtaavat haulikkoa heiluttavat punkkarit, DNA on epävakaata ja laatta lentää. Peli yhdistää -tyylisen avoimen maailman reaaliaikaiseen toimintaan, eikä kainostele ällötyksen määrässä. Musta huumori kuitenkin pehmentää rujoa rankkuutta. Pelissä voi edetä taistellen, hiipien, nikkaroiden tai neuvotellen. Valinnanvapaus näkyy siinä, että pelaaja voi halutessaan tappaa jokaisen NPC:n, tai olla tappamatta ketään.

Ainakin tiedotus on avointa.

Death Trash on ollut kehitteillä 6 vuotta. Kehittäjän mukaan Early Access -versiossa on sisältöä ”muutamaksi tunniksi”, ja valmista peliä saa odottaa ainakin vuoden. Hän suosittelee -versiota niille, jotka haluavat tukea pelin kehitystä, mutta eivät vielä odota saavansa massiivisesti sisältöä.

Kommentoi

Mutanttiräiskintäpeli Mutant Year Zero ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Mutanttiräiskintäpeli Mutant Year Zero ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Mutant Year Zero: Road to Eden

Games Store jatkaa ilmaispelien jakoa loppuvuoden ajan. Tällä kertaa vuorossa on mutanttiräiskintä Mutant Year Zero: Road to Eden.

Vuoropohjainen ruotsalainen indiepeli noudattelee UFO: Enemy Unknown, ja alkupään Fallout -pelejä. Siinä ihmiskunta on hävitettänyt itsensä maan päältä ja mutatoituneet eläinhahmot taistelevat selviytymisestä.

Voit ladata Mutant Year Zero: Road to Eden -pelin ilmaiseksi :lle täältä aina 23. joulukuuta klo 18.00 asti.

Kommentoi

Broken Roads -roolipeli on kuin Australiaan sijoittuva Fallout Kommentit pois päältä artikkelissa Broken Roads -roolipeli on kuin Australiaan sijoittuva Fallout

Broken Roads

Broken Roads on uusi isometrinen ja vuoropohjainen roolipeli, joka ammentaa ensimmäisistä Fallout -peleistä. Sen julkaisijana toimii ja kehittäjänä Bear Bytes.

Fallout -pelien tapaan Broken Roads sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, mutta Pohjois-Amerikan sijaan siinä seikkaillaan ydintuhon jälkeisessä Australiassa.

Pelissä ei ole varsinaisesti hahmoluokkia vaan hahmot kehittyvät erityisen moraalisen kompassin avulla. Se vaikuttaa myös pelin tarinaan. Pelin grafiikka on käsin piirrettyä.

Broken Roads saapuu :lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, että Nintendo Switch -konsoleille ensi vuoden puolella.

Kommentoi