Bloodborne Kart -pelistä saatiin uusia esittelyvideoita Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne Kart -pelistä saatiin uusia esittelyvideoita

Bloodborne Kart

Uutisoimme hiljattain kuinka -aiheinen demake-versiointi oli eskaloitunut Kart -mikroautoversioksi. Nyt kyseisestä versiosta on saatu uusia esittelyvideoita, jotka voit katsoa alta.

Kyseisen pelin kehittäjä Lilith Waltherin tarkoitus oli alunperin tehdä Bloodborne Kartista aprillipila, mutta se kuitenkin eskaloitui nopeasti kokonaiseksi peliprojektiksi.

Demaket ovat olleet suosittuja jo pitkään, mutta useimmissa tapauksissa kyseessä on ainoastaan video kuten mm. Death Stranding sekä Resident Evil Village -peleistä. Myös The Witcher 3: Wild Hunt -pelin kohuttu kylpyammekohtaus on myös saanut aikoinaan oman PS1-versioinnin.

Bloodborne ja Mario Kart yhdistyvät Nightmare Kart -pelissä – ladattavissa nyt ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne ja Mario Kart yhdistyvät Nightmare Kart -pelissä – ladattavissa nyt ilmaiseksi

Nightmare Kart

Mitä saadaan kun yhdistetään verinen taistelupeli sekä klassikko autokisailu ja koko komeus tyylitellään ensimmäisen PlayStationin tyylille? Vastauksena on , joka on nyt ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Uutisoimme taannoin nimisestä projektista, josta saatiin ennakkovideoita vuonna 2022. Nyt projekti on julkaistu ja siitä pääsee nauttimaan täysin ilmaiseksi. LWMedian kehittämä peli tarjoaa karmean ja vauhdikkaan ajoelämyksen goottilaishenipäissä ympäristöissä.

Nightmare Kartissa pelaajat ohjaavat vasten tahtoaan hirviömetsästäjiä, jotka kilpailevat toisiaan vastaan höyrykäyttöisillä kulkupeleillä. Valittavana on 12 uniikkia ajoneuvoa ja Mario Kartin tapaan aseet ja erikoiskyvyt ovat olennainen osa kilpailua. Pelaajat voivat vauhdittaa menoaan teurastamalla hirviöitä ja driftaamalla keräten eetteriä. Kampanjamoodin läpäisemällä pelaajat avaavat pelin salaisuuksia ja kohtaavat haastavia loppuvastustajia.

Vaikka Nightmare Kart on ilmainen peli, kehittäjät toivovat lahjoituksia. Näin pelaajat voivat tukea pelin kehitystä, jos ovat tykästyneet verisestä ajopelistä. Nightmare Kartin sisältö ei sovellu kaikenikäisille, sillä pelissä on runsaasti väkivaltaa ja verta.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Uusi Astro Bot -peli paljastettiin PlayStation State of Play -tapahtumassa Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Astro Bot -peli paljastettiin PlayStation State of Play -tapahtumassa

Lähes kolmen vuoden odotuksen jälkeen Team Asobịn kunnianhimoisin peli on vihdoin nähty!

Sonyn -esittelyssä peliyhtiö julkisti ensimmäisen osapuolen studionsa Team Asobịn seuraavan projektin: uuden Astro Bot -pelin, joka julkaistaan PS5:lle vielä vuoden 2024 aikana.

Pelin nimi on yksinkertaisesti . Ensimmäisessä trailerissa nähdään supersöpö robotti Asteri hyppimässä tasohyppelytasoilla ja taistelemassa vihollisia vastaan mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Trailerilla viitataan myös useisiin klassisiin -peleihin, kuten PaRappa the Rapper ja Journey. Kaiken kaikkiaan peli näyttää iloiselta juhlalta PlayStation-pelaamisen historiaa.

Esityksen jälkeen Astro Botista paljastettiin lisää tietoa. Ennakkotilausten myötä varmistui, ettei pelistä tule ilmaista versiota. Pelissä seikkaillaan kuudessa galaksissa yli 80 kentän läpi, ja matkan varrella kohdataan muun muassa metsiä, rantoja, tulivuoria ja jättiläisiä tiimalaseja.

Astro Bot -sarjan perinteitä jatkaen peli hyödyntää ilmeisesti täysillä PlayStationin teknologiaa. Astro Botiin on suunniteltu 15 uutta DualSense-ohjaimen ominaisuuksia hyödyntävää kykyä.

Astro Bot palaa uuteen seikkailuun

Tämä on Team Asobịn viides projekti, jossa seikkailee ikoninen robotti. Ennen tämänpäiväistä julkistusta Team Asobịn tuorein Astro Bot -peli oli PS5:n mukana tullut Astro's Playroom.

Vuodesta 2021 lähtien huhuttiin, että Team Asobi kehittää uutta peliä. Tuolloin studio haki töihin uusia työntekijöitä, ja työpaikkailmoituksessa vihjailtiin, että kyseessä olisi studion ”kunnianhimoisin peli tähän mennessä”. Team Asobi vahvisti tämän myöhemmin vajaata vuotta myöhemmin. Vaikka studio piti tiukkaa linjaa siitä, olisiko kyseessä uusi Astro Bot -peli, viime viikolla luotettava vuotaja Billbil-kun kertoi, että PlayStation Studiosin tytäryhtiö kehittää uutta peliä, jossa seikkailee sen ikoninen maskottihahmo.

Peli julkaistaan 6. syyskuuta 2024