Doom saatiin toimimaan Lego-palikassa Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan Lego-palikassa

Doom x Lego

Uutisoimme hiljattain kuinka klassinen vuoden 1993 Doom -peli saatiin toimimaan vanhalla skannerilla. Nyt vuorossa on Lego-palikka. Voit katsoa videon tekeleestä alta.

Tekeleen taustalla on uusi-seelantilainen James ”ancient_james” Brown, joka sai Doomin toimimaan 3D-tulostettuun Lego-palikkaan ympätyn pienikokoisen OLED-näytön kautta. Resoluutiota näytölle kertyy jopa 72×40 pikseliä.

Lisäksi laitteeseen kuuluu pienikokoinen piirisarja, jossa on ARM Cortex M0 -prosessori, 16K -muistia sekä RAM-muistia.

Alkuperäinen on saatu toimimaan mitä ihmeellisimmillä laitteilla aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja raskaustesteihin. Peli on tehty toimimaan myös Twitterin kautta.

Kommentoi

Doom saatiin toimimaan vanhassa skannerissa Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan vanhassa skannerissa

Doom x Canon ScanFront 220P

Alkuperäistä vuoden 1993 Doom -peliä on hakkeroitu toimimaan mitä ihmeellisimmillä laitteilla aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja raskaustesteihin. Nyt peli on saatu toimimaan 15 vuotta vanhalla skannerilla.

Videon taustalla on käyttäjä nimeltään wertercatt, joka näyttää videolla miten toimii Canon ScanFront 220P -skannerilla.

Kyseisen skannerin käyttöliittymä käyttää pohjanaan CE -käyttöjärjestelmää, joka tukee myös erillisten hiirien ja näppäimistön käyttöä.

Kommentoi

Star Wars -päivä toi LEGO The Skywalker Saga -peliin kaksi uutta hahmopakettia Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars -päivä toi LEGO The Skywalker Saga -peliin kaksi uutta hahmopakettia

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Eilen toukokuun 4. päivä vietettiin maailmanlaajuista Star Wars -päivää ja sen kunniaksi on saanut kaksi uutta hahmopakettia.

Pakettien hahmot ovat peräisin The Mandalorian -sarjasta sekä Star Wars: The Bad Batch -animaatiosarjasta. Yhteensä paketit tuovat peliin 10 uutta hahmoa.

Mandalorianista mukana on hahmoja kuten Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo Katan, Fennec Shand ja Moff Gideon. Bad Batchistä puolestaan Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair sekä Echo.

Traveller’s Tales -pelistudion kehittämä :lle ja konsoleille. Pelissä pelaajat pääsevät aiemmista LEGO-peleistä poiketen liikkumaan vapaammin monilla eri hahmoilla ja eri planeetoilla.

on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi