GameStopin toimitusjohtaja Jim Bell erosi tehtävästään Kommentit pois päältä artikkelissa GameStopin toimitusjohtaja Jim Bell erosi tehtävästään

Pelimyymäläketju GameStopin toimitusjohtajan sekä toiminnanjohtajan roolissa toiminut Jim Bell on eronnut molemmista tehtävistään. Gamasutran raportin mukaan Bell jättäytyy tehtävästään virallisesti 26. maaliskuuta.

Bell jättäytyy GameStopin johdosta ohjattuaan kauppaketjun läpi hankalan korona-ajan. Hänen aikanaan ketju myös kävi läpi rajua muutosyritystä taistelussaan alati kasvavia verkkokauppajättejä, kuten Amazonia vastaan.

Työnsä loppuvaiheilla Bell ehti myös nähdä mielenkiintoisen osakekauppailmiön, kun Redditin amatöörisijoittajat päättivät joukolla sijoittaa taloudellisesti huonossa tilanteessa olevaan GameStopiin, joka sai osakkeiden arvon nousemaan ja monet miljonäärit kärsimään tappioita. itse ei valitettavasti kyennyt hyötymään yhtäkkisestä osakkeiden noususta.

Kommentoi

Osa Redditin GameStop -sijoittajista päätti ostaa rahoillaan videopelejä ja Nintendo Switch -konsoleita lastensairaaloille Kommentit pois päältä artikkelissa Osa Redditin GameStop -sijoittajista päätti ostaa rahoillaan videopelejä ja Nintendo Switch -konsoleita lastensairaaloille

Sijoitusmaailmassa on viimeaikoina kuohunut, kun joukko Redditin wallstreetbets -subredditin käyttäjiä päätti ottaa GameStopin osakkeet kohteekseen. Taustalla on kyllästyminen osakemarkkinoita hyväksikäyttäviin sijoittajiin, jotka yrittivät hyötyä GameStopin huonosta tilanteesta. Niinpä Redditin käyttäjät päättivät joukolla sijoittaa taloudellisesti huonossa tilanteessa olevaan GameStopiin, joka sai osakkeiden arvon nousemaan ja monet miljonäärit kärsimään tappioita.

Nyt osa wallstreebetsin käyttäjistä on päättänyt saada sijoituksistaan saaneillaan voitoillaan jotain hyvää aikaan. Nimimerkki Lunar033 jakoi Redditissa kuvan lahjoittaessaan lastensairaalalle 6 Switchia ja joukon videopelejä. Lahjoitusten hinta lähentelee kahtatuhatta dollaria. Tämän lisäksi myös toinenkin subredditin käyttäjä ilmoitti lahjoittaneensa konsoleita lastensairaalalle Teksasissa.

I am proud to do my part in paying forward our good fortune with a donation of 6 Nintendo Switches and games to go with them to the Children’s Minnesota Hospital. Cant Stop. Won’t Stop. GameStop. (Still long 50 shares I WILL NOT SELL) from wallstreetbets

Kommentoi

Nyt se on varmaa – Red Dead Redemption 2 saapuu Steamiin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Red Dead Redemption 2 saapuu Steamiin ensi viikolla

Red Dead Redemption 2

pelaajat pääsivät huokaisemaan helpotuksesta kun 2 -pelin versio vihdoin ilmestyi marraskuun alussa. Toki alku ei :llä ihan ruusuinen ollut ja osa jäi kaipaamaan Steam -versiota ilman tarkkaa julkaisuajankohtaa. Nyt tuo ajankohta on selvillä, peli saapuu Steam -palveluun joulukuun 5. päivä.

versio toi paljon uusia ominaisuuksia ja säädettävyyttä grafiikoihin kuten: paremman piirtoetäisyyden, paremmat varjot ja valaistuksen, täysin uuden ruohon ja turkin mallinnuksen sekä paljon muuta. Myös pelin tarina sai lisää sisältöä.

Kommentoi