Google Stadia sai vielä kymmenen uutta julkaisupeliä Kommentit pois päältä artikkelissa Google Stadia sai vielä kymmenen uutta julkaisupeliä

Google Stadia

Kovasti odotettu Googlen Stadia -pelipalvelu ilmestyy vihdoin huomenna tiistaina marraskuun 19. päivä. Palvelun ensimmäiset 12 peliä julkaistiin viime viikolla. Niihin kuuluivat mm. , Mortal Kombat 11 ja Red Dead Redemption 2.

Nyt Google on paljastanut 10 lisää peliä, jotka ovat pelattavissa julkaisusta lähtien:

Aiemmat 12 peliä voit katsastaa tästä:

 • Assassin's Creed Odyssey
 • Destiny 2
 • Gylt
 • Just Dance 2020
 • Kine
 • Mortal Kombat 11
 • Red Dead Redemption 2
 • Samurai Showdown
 • Thumper
 • Tomb Raider: Definitive Edition
 • Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Edition
 • Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Destiny 2: The Collection on ensimmäinen ilmainen peli, joka tarjotaan Stadia Pro -tilauksen kautta. Tilaus maksaa 9,99€/kk ja se tarjoaa pelaajille 4K, HDR ja 60fps -tuen sekä 5.1 surround äänet.

Ensi vuonna palveluun on tulossa mm. ja -pelit.

Ehdit vielä ennakkotilata Stadia Premiere Editionin täältä 129,00€ hintaan.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition ilmestyi – katso uudet trailerit Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 Ultimate Edition ilmestyi – katso uudet trailerit

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on julkaissut Ultimate Edition -peliversion tänään ja samalla uusista ominaisuuksista on saatu julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Kuten eilen uutisoimme, peliin on nyt saatu täysin toimiva metrolinja, uusia treffipaikkoja, radion kuuntelemisen muuallakin kun autoissa, uusia ajoneuvoja sekä paljon muita parannuksia.

Ultimate Edition tarjoaa pelaajille pääsyn Cyberpunk 2077 -laajennukseen Phantom Liberty sekä pääpeliin yhdessä paketissa.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition on nyt saatavilla :lle, ja S:lle sekä :lle.

Toimiva metro saapuu vihdoin Cyberpunk 2077 -peliin – muutakin uutta luvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Toimiva metro saapuu vihdoin Cyberpunk 2077 -peliin – muutakin uutta luvassa

Cyberpunk 2077

on vihdoinkin saamassa toimivan metrojärjestelmän uuden 2.1 päivityksen myötä. Päivitys ilmestyy huomenna 5. joulukuuta samalla kun pelin Ultimate Edition julkaistaan.

Metro oli iso osa pelin E3-messuilla nähtyä traileria vuonna 2018, mutta varsin raakileena ilmestyneessä julkaisuversiossa sitä ei kuitenkaan nähty.

Nyt toimiva metro saapuu osaksi peliä uuden päivityksen myötä ja pelaajat pääsevät liikkumaan sen avulla ympäri Night Cityä. Päivitys tuo mukanaan myös uusia paikkoja, joissa pelaajat voivat viettää aikaansa romanttisen partnerinsa kanssa.

Mukana on myös uusi radio-ominaisuus Radioport, joka mahdollistaa radiokanavien kuuntelemisen myös käveltäessä ja metrossa ollessa.

Lisäksi päivitys tuo mukanaan uusia kulkuneuvoja, joiden joukossa on mm. viisi uutta moottoripyörää sekä avoversio Porsche 911 -autosta. Moottoripyörillä voi myös jatkossa keulia ja tehdä muita temppuja. Pelattavana on myös autokisoja, joista voi voittaa alennuksia Auto Fixer -verkkokaupalle.

Cyberpunk 2077 on saatavilla , PlayStation 4, ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.