Google Stadia sai vielä kymmenen uutta julkaisupeliä Kommentit pois päältä artikkelissa Google Stadia sai vielä kymmenen uutta julkaisupeliä

Google Stadia

Kovasti odotettu Googlen Stadia -pelipalvelu ilmestyy vihdoin huomenna tiistaina marraskuun 19. päivä. Palvelun ensimmäiset 12 peliä julkaistiin viime viikolla. Niihin kuuluivat mm. , Mortal Kombat 11 ja .

Nyt Google on paljastanut 10 lisää peliä, jotka ovat pelattavissa julkaisusta lähtien:

Aiemmat 12 peliä voit katsastaa tästä:

 • Assassin's Creed Odyssey
 • Destiny 2
 • Gylt
 • Just Dance 2020
 • Kine
 • Mortal Kombat 11
 • Red Dead Redemption 2
 • Samurai Showdown
 • Thumper
 • Tomb Raider: Definitive Edition
 • Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Edition
 • Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Destiny 2: The Collection on ensimmäinen ilmainen peli, joka tarjotaan Stadia Pro -tilauksen kautta. Tilaus maksaa 9,99€/kk ja se tarjoaa pelaajille 4K, HDR ja 60fps -tuen sekä 5.1 surround äänet.

Ensi vuonna palveluun on tulossa mm. ja -pelit.

Ehdit vielä ennakkotilata Stadia Premiere Editionin täältä 129,00€ hintaan.

Ilmainen räiskintäpeli XDefiant ilmestyy toukokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmainen räiskintäpeli XDefiant ilmestyy toukokuun lopulla

XDefiant

Ubisoft tuo 21. toukokuuta pelaajien käsiin uuden -nimisen räiskintäpelin. Pelin voi ladata ja pelata ilmaiseksi Ubisoft Connect -pelipalvelun kautta.

Esityskausilla eteenpäin

Alkuun XDefiant on pelattavissa kuuden viikon mittaisella esikaudella. Tämän jälkeen peli siirtyy ensimmäiseen neljään kauteen jakautuvaan pelivuodelle. Jokainen kausi tuo mukanaan uusia kenttiä, aseita ja battle pass -saavutusjärjestelmän, joka sisältää 90 eri tasoa. Battle pass -järjestelmästä voi ansaita kosmeettisia palkintoja hahmoille, kuten erilaisia asuja ja aseita.

Vauhdikas toimintaa ryhmätaistelussa

XDefiant tarjoaa vauhdikasta ammuntaa ryhmävetoisen moninpelin muodossa. Pelissä on aluksi viisi pelimuotoa, 14 pelikenttää, 24 asetta ja 44 viritysosaa. Pelaajat voivat valita viiden eri ryhmittymän välillä, jotka ovat kaikki tuttuja muista Ubisoft-peleistä. Jokaisella ryhmittymällä on omat erikoiskykynsä ja vahvuutensa.

Hahmojen varusteet ja taistelutyylit

Pelaajat valitsevat ennen taistelun alkamista oman ryhmittymänsä ja varustuksensa. Sama toistuu pelikentällä kaatuessa, jolloin pelaajahahmo palaa kentälle uutena sotilaana. Jokaisella ryhmittymällä on kaksi aktiivista kykyä, yksi passiivinen voimavara ja hitaasti latautuva erikoiskyky.

Hahmokohtaiset varusteet koostuvat pää- ja käsiaseesta sekä kranaatista. Aseita voi räätälöidä omien mieltymysten mukaan viritysosilla, jotka vaikuttavat esimerkiksi aseen vahinkoon, etäisyyteen ja tarkkuuteen.

Pelissä on kaksi pääasiallista pelimuotoa: areenaottelut ja lineaariset taistelut. Areenamaisia pelimuotoja ovat Domination, Occupy ja HotShot. Lineaarisissa taisteluissa pelaajat jaetaan hyökkääviin ja puolustaviin tahoihin. Zone Control -pelimuodossa puolustava taho yrittää suojata kentän viittä eri sektoria, kun taas hyökkäävä taho yrittää valloittaa ne. Escort-muodossa hyökkääjät suojaavat saattotehtävässä pakettia ja pyrkivät kuljettamaan sen kentän alusta kohdealueelle saakka.

XDefiant ilmestyy /S- ja -pelikonsoleille sekä :lle 21. toukokuuta. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Destiny 2 saa limaiset Ghostbusters-meiningit Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 saa limaiset Ghostbusters-meiningit

Destiny 2 -pelaajat voivat vaihtaa tutut aseensa protonipäihin ja heittää haamunsa Slimer-meikkiin, sillä odotettu -yhteistyö saapuu peliin ensi viikolla. Bungie paljasti yhteistyön sosiaalisessa mediassa julkaisulla, jossa todettiin kryptisesti: ”Naapurustossamme on jotain outoa…”

Maaliskuun 19. päivästä starttaava yhteistyö tuo mukanaan Ghostbusters-teemaisia kosmeettisia esineitä. Hahmon digitaalisen apurin eli Haamoksen voi muuttaa ikoniseksi limapallero Slimeriksi, jonka limaisen vihreä olemus varmasti pelottaa Cabalia ja Vexiäkin. Lisäksi pelaajat voivat hankkia ”hieman demonisen” Sparrow-ajoneuvon skiniversion, joka ei ehkä aivan täysin sovi Ghostbusters-teemaan, mutta tarjoaa silti pirteän yksilöllisen lisäyksen ajokkiin. Kolmas kosmeettinen esine on Ecto-1 -tyyliin muokattu liitoauto, jolla voi liidellä ympäri -universumia tyylillä.

ei ole vielä paljastanut tarkemmin, miten nämä esineet hankitaan. Todennäköisesti ne tulevat saataville Destiny 2:n Eververse-kaupasta Bright Dust -valuutalla tai oikealla rahalla ostettavia kosmeettisia paketteja avaamalla.

Ghostbusters-yhteistyö osuu mitä mainioimpaan saumaan, sillä uusin Ghostbusters-elokuva, Frozen Empire, on tulossa pian teattereihin. Yhteistyö toimii myös alkusoittona tulevalle sisällölle Destiny 2:ssa. Huhtikuussa julkaistaan kaikille pelaajille ilmainen kahden kuukauden sisältöpäivitys nimeltä Into the Light. Toukokuussa peliin lisätään kolme uutta moninpelikarttaa, ja kesäkuussa on vihdoin vuorossa The Final Shape -laajennuksen julkaisu. Tämä laajennus on Destiny 2 -saagan kymmenvuotisen tarinan huipentuma.