Google Stadia sai vielä kymmenen uutta julkaisupeliä Kommentit pois päältä artikkelissa Google Stadia sai vielä kymmenen uutta julkaisupeliä

Google Stadia

Kovasti odotettu Googlen Stadia -pelipalvelu ilmestyy vihdoin huomenna tiistaina marraskuun 19. päivä. Palvelun ensimmäiset 12 peliä julkaistiin viime viikolla. Niihin kuuluivat mm. Destiny 2, Mortal Kombat 11 ja Red Dead Redemption 2.

Nyt on paljastanut 10 lisää peliä, jotka ovat pelattavissa julkaisusta lähtien:

Aiemmat 12 peliä voit katsastaa tästä:

  • Assassin’s Creed Odyssey
  • 2020
  • Kine
  • Mortal Kombat 11
  • Red Dead Redemption 2
  • Samurai Showdown
  • Thumper
  • Tomb Raider: Definitive Edition
  • Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Edition
  • Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

on ensimmäinen ilmainen peli, joka tarjotaan Pro -tilauksen kautta. Tilaus maksaa 9,99€/kk ja se tarjoaa pelaajille 4K, HDR ja 60fps -tuen sekä 5.1 surround äänet.

Ensi vuonna palveluun on tulossa mm. ja Cyberpunk 2077 -pelit.

Ehdit vielä ennakkotilata Premiere Editionin täältä 129,00€ hintaan.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla

Cyberpunk 2077: Gangs of Night City

Cyberpunk 2077 on saamassa oman lautapelin nimeltään Cyberpunk 2077: Gangs of Night City. Projekti kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarter -joukkrahoituskampanjan avulla.

Pelin taustalla on Games, joka on aiemmin toteuttanut lautapelejä mm. ja Bloodborne -peleistä.

Gangs of Night City -pelissä 1-4 pelaajaa hallitsee Night Cityn häikäilettömiä jengejä ja yrittää saada alamaailmaa haltuunsa. Muita jengejä voi haastaa lihasvoimalla tai hakkeroimalla.

Pelissä nähdään videopelistä tuttuja hahmoja kuten Jackie Welles, Johnny Silverhand sekä Judy Alvarez.

Kommentoi

Farming Simulator 19 -maatalouspelin jättipaketti ilmestyi PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 19 -maatalouspelin jättipaketti ilmestyi PC:lle ja konsoleille

Farming Simulator 19

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 19 Ambassador Edition -maatalouspeli on nyt saatavana PC:lle ja konsoleille.

Virtuaalista maanviljelyä monipuolisesti tarjoava Farming Simulator 19 Ambassador Edition sisältää peruspelin lisäksi kaikki tähän mennessä julkaistut päivitykset. Mukana ovat pelin molemmat laajennusosat sekä peräti kuusi erillistä ladattavaa lisäosapakettia.

Peliä laajentavat sen Platinum-versio sekä Alpine Farming -lisäosa, jonka myötä kokonaisuus laajenee Alppien vuoristoon uusin työkonein ja kulkuneuvoin. Lisäksi mukana ovat monet merkkikohtaiset lisäpaketit, jotka tarjoavat entistä enemmän vaihtoehtoja varakkaan maanviljelijän elämään. Kaikkiaan mukana on lähes 500 erilaista työkonetta tunnetuilta valmistajilta, kuten Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland ja Valtra. Näihin lukeutuvat erilaiset niitto- ja kylvökoneet, traktorit, karjankuljetusajoneuvot, paalaimet sekä monet erikoiskulkuneuvot.

Farming Simulator 19 Ambassador Editionin erilaiset viljelyskasvit, metsä ja eläimet vaativat paljon hoitoa, aikaa ja rahaa, mikäli mielii saada maatilastaan kukoistavan ja menestyvän. Ahkera työ ja ahkerointi palkitaan rahalla, jolloin oman tilan laajentaminen ja monipuolistaminen helpottuu merkittävästi. Ympäröivä kaupunki tarjoaa tekemistä ja näkemistä, ja yhteistyötilassa kavereiden kanssa pelaamisesta tulee hauskaa moninpelaamista. Erilaisten pelilaajennusten myötä peli tarjoaa helposti pelattavaa jopa kymmeniksi tunneiksi.

Farming Simulator 19 Ambassador Editionin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa .

Farming Simulator 19 Ambassador Edition on nyt fyysisesti saatavana PlayStation 4-pelikonsolille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Kommentoi