Huhu: Bethesdan avaruusroolipeli Starfield ilmestyykin vain Xbox-konsoleille ja PC:lle? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Bethesdan avaruusroolipeli Starfield ilmestyykin vain Xbox-konsoleille ja PC:lle?

Starfield

Huhujen mukaan Bethesdan odotettu avaruusroolipeli Starfield saattaisi saapua ainoastaan Xbox -konsoleille sekä PC:lle, jättäen PlayStation -pelaajat nuolemaan näppejään.

Huhujen taustalla on useista aiemmista vuodoista tunnettu GamesBeatin toimittaja Jeff Grubb, joka kertoi aiheesta Twitter -tilillään. Aiemmin pelin on huhuiltu ilmestyvän jo tämän vuoden puolella.

Microsoft osti Bethesdan omistavan ZeniMaxin viime syksynä ja on hiljattain perustanut uuden Vault -studion.

Kommentoi

Grand Theft Auto -trilogian PC-vaatimukset julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto -trilogian PC-vaatimukset julkaistiin

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition

Tulevan Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition -kokoelman PC laitevaatimukset on julkaistu Storen kautta.

Uudistetuissa peleissä on Grand Theft Auto V -pelistä tuttu ohjaus sekä myös tähtäämistä on paranneltu. Pelien grafiikat ovat myös päivitetty tähän päivään korkearesoluutioisten tekstuurien myötä. Myös valaistusta, vettä ja kasvustoa on paranneltu.

Pelit tukevat uusilla ja X -konsoleilla -resoluutiota ja 60 fps:n ruudunpäivitysnopeutta. PC:llä peleistä löytyy tuki Nvidian DLSS:lle.

Kokoelma sisältää alunperin 2000-luvun alussa ilmestyneet Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City Grand Theft Auto: San Andreas -pelit.

niminen kokoelma ilmestyi alunperin vuonna 2006 2 ja Xbox -konsoleille sekä PC:lle. Myöhemmin peli saatiin myös PlayStation 3 -konsolille.

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition ilmestyy marraskuun 11. päivä 5, PlayStation 4, X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Vähimmäisvaatimukset

  • Prosessori: Intel i5-6600K / FX-6300
  • Muisti: 8 GB
  • Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 760 2 GB / AMD R9 280 3 GB
  • Levytila: 45 GB
  • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit
  • Prosessori: Intel i7-2700K / Ryzen 5 2600
  • Muisti: 16 GB
  • Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 970 4 GB / AMD RX 570 4 GB
  • Levytila: 45 GB
  • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella Xbox Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi