ROCCAT lanseerasi uudet Vulcan Pro- ja TKL Pro -näppäimistöt sekä Burst Pro -hiiren Kommentit pois päältä artikkelissa ROCCAT lanseerasi uudet Vulcan Pro- ja TKL Pro -näppäimistöt sekä Burst Pro -hiiren

Roccat

on julkistanut tänään uudet Vulcan Pro- ja Vulcan TKL Pro -pelinäppäimistöt sekä upouuden Burst Pro -pelihiiren. Laitteet tulevat olemaan saatavilla huomenna 30. lokakuuta jälleenmyyjiltä Suomessa.

Kaikki kolme Pro-tuotetta sisältävät upouudet Titan Optical Switchit – uraauurtava teknologia rekisteröi yli sata kertaa normaaleja mekaanisia kytkimiä nopeampia vasteaikoja ja tarjoaa kaksi kertaa pidemmän käyttöiän 100 miljoonalla napsautuksella. ROCCATIN uusimmat Pro-tuotteet sisältävät myös AIMO-älyvalojärjestelmän, joka lisää eloisia ja rauhoittavia värejä jokaiselle pöytäpelikoneelle.

Täysikokoinen Vulcan Pro on saatavilla 167,99 euron hintaan, kun taas suosittu, pienempi ja numeronäppäimetön Vulcan TKL Pro maksaa 167,99 euroa. Tarjolla on myös upouusi Burst Pro -pelihiiri – ROCCATin tähän mennessä ennakkotilatuin pelihiiri on saatavilla 63,99 euron hintaan.

ROCCAT Burst Pro
Burst Pro on erittäin keveä ja kestävä ammattikäyttöön suunnattu pelihiiri.

Burst Pron lisäksi on kehittänyt huokeampihintaisen Burst Core -pelihiiren. Burst sisältää myös Titan Optical Switchit sekä 8 500 DPI:n PMW3331 PixArt -anturin ja kiinteän kennostokuoren. Burst Core on saatavilla 16. marraskuuta 2020 lähtien 31,99 euron hintaan.

Upouudet Vulcan Pro- ja TKL Pro -näppäimistöt ja Burst Pro -hiiri liittyvät ROCCATIN vasta julkaistujen tuotteiden joukkoon, joihin kuuluvat Elo-sarjan PC-pelikuulokkeet, uusi mekaaninen Vulcan TKL –pelinäppäimistö ja Sense AIMO XXL -hiirialusta. Jokainen niistä sisältää ROCCATIN orgaaniset AIMO-älyvalot, jotka tarjoilevat värikästä ja huippumodernia työpöytäestetiikkaa.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi