Dune-saaga saa myös oman pöytäroolipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Dune-saaga saa myös oman pöytäroolipelin

Dune: Adventures in the Imperium

Frank Herbertin 1960-luvulla luoma on tulossa isosti takaisin lähiaikoina. Denis Villeneuven ohjaama elokuva ilmestyy tämän vuoden lopulla, saagasta tehdään myös oma uusi tv-sarja, sekä useita Dune -aiheisia pelejä on myös kehitteillä.

Nyt brittiläinen pelifirma ja julkaisia on tekemässä Dunesta pöytäroolipelin nimeltään . Yhtiö on aiemmin julkaissut pelejä kuten ja sekä tulevat ja -pelit.

Peli tulee perustumaan firman omaan 2d20 -järjestelmään ja siinä liitytään saagasta tuttuihin aatelissukuihin kuten House Atreides tai House Harkonnen. Modiphius ei ole ainoa pelifirma Dune-saagan kimpussa, myös julkaisi oman Dune -aiheisen lautapelinsä viime vuoden lopulla.

Dune: Adventures in the Imperium ilmestyy tämän vuoden lopulla.

Kommentoi

Dishonored ja Eximius: Seize the Frontline ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dishonored ja Eximius: Seize the Frontline ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dishonored

jakaa joulun ajan ilmaiseksi pelejä päivittäin. Viimeisinä päivittäisinä peleinä vuorossa ovat toimintaseikkailu Definitive Edition sekä strategiaa ja räiskintää yhdistelevä .

Dishonored Definitive Edition

Dishonored on alunperin vuonna 2012 ilmestynyt toimintaseikkailupeli, jossa salamurhaaja nimeltä Corvo Attano suorittaa erilaisia tehtäviä yliluonnollisten voimien ja erilaisten aseiden avulla. Voit ladata pelin täältä ilmaiseksi.

Eximius: Seize the Frontline

Eximius: Seize the Frontline on puolestaan vuonna 2018 ilmestynyt reaaliaikaista strategiaa ja ensimmäisen persoonan räiskintää yhdistelevä peli. Pelissä kaksi 5 hengen tiimiä ottavat mittaa toisistaan. Voit itse ohjata ryhmääsi tai olla yksi joukkoja johtavista upseereista. Voit ladata pelin täältä ilmaiseksi.

Pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi :lle Epic Games Storesta tammikuun 5. päivään asti asti.

Kommentoi

Dune: Spice Wars -strategiapeli päivittyi isosti – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dune: Spice Wars -strategiapeli päivittyi isosti – katso uusi traileri

Dune: Spice Wars

on päivittänyt Early Access -tilassa olevaa : Spice Wars -strategiapeliä uusilla ominaisuuksilla. Voit katsoa tuoreen trailerin alta.

Huhtikuussa ilmestyneeseen peliin on saatu kolmannen isomman päivityksen myötä mm. lentäviä aluksia sekä monia taistelemiseen liittyviä parannuksia.

Peliin on tuotu esimerkiksi vakoilutehtäviä, poliittisia päätöksiä sekä täysin uutta pelimekaniikkaa Spacing Guildille.

yhdistelee sekä reaaliaikaisen strategian ja 4X-pelien kuten Civilizations ominaisuuksia. Mukana on siis alueiden tutkimista ja niiden hallintaa, talouden hallintaa, taistelua, politiikkaa sekä vakoilua. Pelin on kehittänyt -pelistä tuttu Shiro Games ja julkaisijana toimii Funcom.

Dune: Spice Wars on parhaillaan saatavilla :lle Steamin kautta Early Access tilassa.

Kommentoi