Resident Evil elokuva tuloillaan – pääosassa Maze Runner näyttelijä Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil elokuva tuloillaan – pääosassa Maze Runner näyttelijä

Resident Evil

on saamassa tulevien sarjojen lisäksi myös uuden elokuvan Constantin Filmin toimesta. Elokuva tulee toimimaan suositun pelisarjan alkuperätarinana ja sijoittuu vuoden 1998 Raccoon Cityyn.

Elokuvan pääosassa tullaan näkemään -elokuvasta tuttu Kaya Scodelario, joka näyttelee Claire Redfieldin roolia. Hannah John-Kamen () puolestaan nähdään Jill Valentinen roolissa. Tom Hopper () näyttelee Albert Weskeriä, Avan Jogia () Leon S. Kennedyä sekä Neal McDonough (Yellowstone) nähdään William Birkinin roolissa.

Elokuvan ohjaa ja käsikirjoittaa Johannes Roberts (47 Meters Down). Tuottajina toimivat aiempien elokuvien parissa toiminut Robert Kulzer yhdessä James Harrisin ja Hartley Gorensteinin kanssa.

Elokuva ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella.

The Division 2 -toimintapeli juhlii viiden vuoden mittaista virstanpylvästä Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 -toimintapeli juhlii viiden vuoden mittaista virstanpylvästä

The Division 2

Ubisoftin suosittu räiskintäpeli täyttää vuosia ja sen matkasta on kerätty kiinnostavia faktoja kahdelle eri videolla. Voit katsoa ne alta.

Kun toiminnallinen The Division 2 -verkkopeli julkaistiin viisi vuotta sitten, pääsivät pelaajat kokemaan yksityiskohtaisen tarkasti mallinnetun pandemianjälkeisen Washington D.C. -pääkaupungin vallanhimoisine jengeineen. Viisi vuotta myöhemmin tätä alati kehittynyttä tarinallista matkaa on oivallista muistella parinkin eri videon voimin, jotka osaltaan summaavat pelin suurta fanikantaa miljoonien pelaajien ja klaanien voimin, unohtamatta kymmeniä miljoonia suorituskertoja tai hahmokuolemia eri tehtävissä. Tai jopa miljardin kappaleen rajapyykin ylittävää tavaramäärää!

Edes viiden pelivuoden jälkeen ei pelin tarina ole päätöksessä, vaan käynnissä oleva viidennen pelivuoden kolmas kausi porskuttaa eteenpäin kiehtovin kääntein. Pitkällisestä tarinasta huolimatta peli on yhtäältä sopiva uusille agenteille kuin vanhoille konkareillekin. Ja lisääkin tapahtumia on tulossa.

Pelin kehityksestä vastanneet Massive Entertainment, Ubisoft Bucharest, Red Storm, Ubisoft Annecy, Ubisoft Leamington, Ubisoft Shanghai ja Ubisoft Sofia haluavat osoittaa kiitoksensa kuluneesta viidestä vuodesta lukemattomille eri pelaajille miljoonissa eri klaaneissaan. Alla olevat videot muistuttavat paitsi pelaajien saavutuksista, myös pelin kehitysaskeleista vuosien saatossa.

Tom Clancy's The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla Stadia-, Amazon Luna- ja Ubisoft+-palveluissa.

The Division 2 -peli saa uutta sisältöä viidennen vuoden kolmannella kaudella – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 -peli saa uutta sisältöä viidennen vuoden kolmannella kaudella – katso traileri

The Division 2

Ubisoft laajentaa suosittua -verkkopeliä varuste- ja tapahtumapäivityksillä sekä peliteknisillä uudistuksilla.

Kausitarinan jahtitehtävä eroaa hienoisesti aiempien pelikausien vastaavista. Tällä kertaa pelaajan pitää koluta läpi neljä eri tapahtumapaikkaa kadonneen agentin jäljittämiseksi. Tarinallisesti tehtävä jatkuu Reign of Fire -tapahtumasta, jossa Black Tusk hyökkäsi Valkoiseen taloon. Kun tämän jälkeen agentti Kelso matkusti New Yorkiin tarkistamaan Haven-tukikohdan tilannetta, hänen jälkensä vaikuttavat kadonneen tyystin. Uusien Manhunt-tehtävien myötä pelaaja pääsee selvittämään Kelson jälkiä sekä motiivia ja liittolaisuuksia. Onko kaikki sittenkään, kuten aiemmin annettiin ymmärtää?

Vanguard-kautena tunnettu viidennen pelivuoden ensimmäinen vaihe sisältää myös kaksi Apparel-tapahtumaa. Näistä Veiled Tactics tuo pelaajille ainutlaatuisen naamiopuvun sekä valikoiman muita tarvikkeita ja asusteita. Last Resort -tapahtuma on paluu toisen pelivuoden kolmanteen kauteen, jonka myötä saataville tulee erilaisten vihollisryhmittymien varusteita ja asuja.

Vanguard-kausipassin ilmaisvalikoima sisältää muun muassa uuden varustepaketin, eksoottisen varustetason hansikkaat ja pistoolin sekä valikoiman lisävarusteita ja aseita. Kausipassin maksullinen premium-valikoima tarjoaa näiden lisäksi yhdeksän uutta asepinnoitetta, kymmenen varusteväriä, kaksi hahmo-emotea, kaksi kosmeettista asuvaihtoehtoa ja uuden naamion. Pelin kauppapaikkaan lisätään myös kauden aikana uusia kosmeettisia tarvike- ja vaatevaihtoehtoja.

Varuste- ja tehtävälaajennusten lisäksi uudella kaudella peliin lisätään Project Resolve -päivitys, joka parantaa pelin toimivuutta ja korjaa ohjelmistovirheitä. Kaikkiaan erilaisia korjauksia on mukana yli 2 000. Ne vaikuttavat muun muassa verkkopelin sujuvuuteen ja vakauteen sekä vähentävät pelin odottamattomia sammumisia. Päivitys tasapainottaa myös pelin PvP-puolta ja tarjoaa paremmat vaihtoehdot pelissä olevien tarvikkeiden kanssa pakertamiseen. Mukana on myös yleisiä pelillisiä tasapainotuksia, jotka kohentavat pelimukavuutta monella eri alueella.

Tom Clancy's The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla Stadia-, Amazon Luna- ja Ubisoft+-palveluissa.