Turtle Beach tarjoilee liudan joululahjavinkkejä Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach tarjoilee liudan joululahjavinkkejä

Roccat Vulcan II Max

Olitpa sitten ostamassa kuulokkeita, ohjainta tai lentosimulaattorin lisävarusteita, etsit kauneinta pelitietokonetta tai haluat varmistaa, että äänesi kuulostaa loistavalta – , ja Gear tarjoavat täydellisiä lahjaideoita tänä jouluna.

Ostajat, jotka etsivät vielä täydellistä lahjaa, voivat valita erilaisia Turtle Beachin, Roccatin ja Neat Microphonesin myydyimpiä ja palkittuja laitteita, joita voi lahjoittaa talon pelaajille ja tekniikan harrastajille. Huippusuosituista Turtle Beach -pelikuulokkeista, -ohjaimista ja lentosimulaatiotarvikkeista ja kauneimman suorituskykyisen pelitietokoneen luomisesta Roccatin avulla äänesi upeuden varmistavan Neat-mikrofonin käyttöön – alla olevat tarvikkeet tarjoavat kilpailuetua ja huippusuorituskykyä, jota pelaajat haluavat.

”Turtle Beachin, ROCCATin ja Neatin uusimmat laitteet ovat erinomaisia esimerkkejä ylivoimaisesta innovaatiosta, muotoilusta ja tyylistä, ja kaikilla kolmella tuotemerkillä on erilaisia tuotteita, jotka sopivat täydelliseksi lahjaksi. Turtle Beachin, ROCCATin tai Neatin tuotteiden antaminen tänä jouluna on loistava lahja ja voi tehdä sinusta tämän vuoden lahjasankarin, koska tuotteemme tarjoavat kautta linjan huippusuorituskykyä, korkeaa laatua ja kilpailuetua vähemmän laadukkaisiin pelilisävarusteisiin verrattuna.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Turtle Beachin pelikuulokkeet

Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 USB jatkaa myydyimpien pelikuulokkeiden sarjan perinnettä, joka tarjoaa tehokkaan peliäänen, kristallinkirkkaan keskustelun ja äärimmäisen mukavuuden. Lisäksi Stealth 600 Gen 2 MAX tarjoaa laajennetun yhteensopivuuden useampien järjestelmien kanssa ja massiivisen 48+ tunnin pidennetyn akun käyttöiän, ja Stealth 700 Gen 2 MAX tarjoaa kaiken huippuluokan. Jos tähtäimessäsi on langallinen monialustapelikuuloke, Turtle Beachin Recon 500, Recon 200 Gen 2, Recon 70 ja Recon 50 -kuulokkeet tarjoavat hyviä vaihtoehtoja.

Turtle Beachin ohjaimet

Turtle Beach Recon

Turtle Beach määritteli uudelleen langallisten ohjainten alueen, kun se laajensi myydyintä tuotemerkkiään pelikuulokkeiden ulkopuolelle ja pelipadeihin Recon-ohjaimen lanseerauksen myötä. Palkittu Recon-ohjain on saatavana mustana tai valkoisena, ja siinä yhdistyvät pelin voittaneet ohjaimet ja Turtle Beachin peliä muuttavat ääniominaisuudet, kuten Superhuman Hearing. Yksinomainen Arctic Camo -väritys on myös saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää. Lisäksi Turtle Beachin REACT-R-ohjain tarjoaa monia samoja ominaisuuksia kuin Recon-ohjain, ja se on saatavana mustana tai valkoisena violeteilla korostuksilla.

Xbox- ja langattomaan pilvipelaamiseen Android-mobiililaitteilla suunniteltu Recon Cloud Hybrid Controller lisää Turtle Beachin palkittuun pelikonsolin muotoiluun tukevan puhelinklipsin ja Bluetooth®-liitännän, kun taas Atom Controller antaa liikkeellä oleville pelaajille todella ainutlaatuisen mobiilipeliohjaimen, jonka magneettinen kaksiosainen muotoilu sopii lähes kaikkiin Android-puhelimiin ja on erittäin kannettava.

Turtle Beach Flight Simulation

Lentosimulaatiofaneille on vain yksi looginen valinta tänä jouluna, ja se on se, joka käyttää uusinta teknologiaa täydelliseen lentosimulaatiokokemukseen. Viime vuonna Turtle Beach toi markkinoille uraauurtavan, palkitun VelocityOne Flight Universal Control System -ohjausjärjestelmänsä, joka sai kriitikoiden suosion, ja katapultoi myydyimmän tuotemerkin lentosimulaatioluokkaan. Uusi VelocityOne Rudder ja VelocityOne Stand täydentävät nyt kokoonpanoa, ja juuri lanseerattu VelocityOne Flightstick on toinen uraauurtava, moderni yhden joystickin ohjain, joka sopii täydellisesti ilma- ja avaruuslentojen taistelupeleihin.

Roccat PC-pelinäppäimistöt

Roccat Vulcan II Max

ROCCATin uusin täysikokoinen Vulcan II Max -näppäimistö on upea sanan kaikissa merkityksissä, ja muun muassa Tom's Hardware ja CGmag.com ovat nimenneet sen pelaamisen kauneimmaksi pelinäppäimistöksi. Vulcan II Mini on sen kompakti 65 % kokoinen vastine. Sekä Vulcan II Max että Mini ovat saatavana mustana tai valkoisena, ja niissä on hyperherkät, kestävät TITAN II -optis-mekaaniset kytkimet ja maailman ensimmäiset Dual-LED Smart Switches -älykytkimet. ROCCATin Magma ja Pyro ovat myös loistavia näppäimistövaihtoehtoja, joissa kummassakin on RGB-valaistus, joka synkronoituu muiden AIMO-ominaisuuksilla varustettujen ROCCAT-tarvikkeiden kanssa. Muista tutustuaROCCATin vuoden 2022 loma-lahjaoppaaseen, josta löydät lisää tarjouksia.

Roccat PC-pelihiiret

Roccat Kone XP Air

-pelaajat voivat lisätä ROCCATin langallisen Kone XP -hiiren tai langattoman Kone XP Air Stellar -hiiren työpöytäasetuksiinsa. Kone XP -hiirissä on loistava 3D RGB AIMO -valaistus viidellä ohjelmoitavalla vyöhykkeellä sekä monipainikkeinen muotoilu, joka täydentää mitä tahansa peliä tai projektia, sekä ROCCATin Owl-Eye 19k DPI -optisen sensorin ja Titan-optisten kytkimien tarkkuus ja nopeus. Langattomaan Kone XP Airiin kuuluu myös RGB Rapid Charge Dock -latauslaite, joka pitää sen ladattuna samalla kun se lisää valoshow'ta. Langaton Burst Pro Air -hiiri ja langallinen Burst Pro ovat myös loistavia PC-pelihiirivaihtoehtoja.

Roccat PC-pelikuulokkeet

Kauneimman PC-pelipöydän täydentävä ROCCATin Syn Max Air on tuotemerkin lippulaiva, langaton 3D-ääni PC-pelikuuloke, jossa yhdistyvät Turtle Beachin parhaat pelivoittoiset ääniominaisuudet ROCCATin ainutlaatuiseen muotoiluun ja RGB-valaistukseen. Syn Max Airissa on tehokas, mukaansatempaava PC-pelaamisen äänenlaatu, vertaansa vailla oleva mikrofonin suorituskyky ja ensiluokkaiset mukavuusominaisuudet. Lisäksi Syn Max Airin korvakupit ja mukana toimitettu RGB Rapid Charge Dock -latauslaite tarjoavat RGB-valaistuksen ja synkronoituvat muiden AIMO-yhteensopivien ROCCATin PC-pelilaitteiden kanssa. ROCCATin Syn Pro Air -kuulokkeet ovat myös saatavilla.

Siistit digitaaliset/USB-mikrofonit

Pelasitpa sitten, olit töissä tai koulussa, äänesi on kuulostettava mahdollisimman hyvältä, eikä se ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nyt. Tule mukaan Neat Microphones ja brändin uusimmat digitaaliset USB- ja analogiset XLR-mikrofonit. Pelaajat, striimaajat ja podcasterit ovat innoissaan Neatin Bumblebee II Professional Cardioid USB Condenser Microphone -mikrofonista, jossa on 25 mm:n kondensaattorikapseli. Lisäksi helppoa plug-n-play-asennusta varten Neatin Skyline USB Desktop Microphone on tyylikäs ja helppokäyttöinen.

Neat Analog/XLR-mikrofonit

Jos haluat studiokelpoisen suorituskyvyn, laulajat, muusikot, äänittäjät ja voiceover-taiteilijat eivät voi mennä vikaan Neatin King Bee II XLR -mikrofonin kanssa. King Bee II sopii täydellisesti laulun, rumpujen, sähkökitaran, pianon ja useimpien akustisten instrumenttien kuvaamiseen, ja siinä on jopa oma iskunvaimennin ja pop-suodatin. Taiteilijat, jotka tarvitsevat jotain kooltaan pienempää, mutta silti suorituskyvyltään suurta, löytävät Neatin Worker Bee II XLR -mikrofonin.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.

Erinomainen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa

High On Life

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää seitsemän erinomaista peliä kuten hullunkurisen räiskintäpelin High Life sekä kattavan Atari-pelikokoelman.

  • on humoristinen seikkailupeli, jossa pelaaja taistelee puhuvien aseiden kanssa avaruuspahiksia vastaan.
  • Atari 50: The Anniversary Celebration on interaktiivinen matka läpi 50-vuotisen pelihistorian. Pääset pelaamaan yli 90 klassista peliä ja tutustumaan haastatteluihin, dokumentteihin ja pelihistorian kulmakiviin.
  • Revival: Recolonization on post-apokalyptinen strategiapeli, jossa pelaaja rakentaa ja johtaa yhteiskuntaa muuttuvassa maailmassa. Jokainen pelikerta on erilainen!
  • MechWarrior 5: Mercenaries sijoittuu vuoteen 3015. Pelaaja ohjaa jättiläismäistä taistelurobottia ja johtaa omaa palkkasoturijoukkoaan eeppisissä taisteluissa. Voit pelata myös yhteistyössä jopa neljän pelaajan kanssa.
  • Soulslinger: Envoy of Death on nopeatempoinen roguelike-FPS peli, joka sijoittuu synkkään länkkäri-fantasiamaailmaan. Pelaat kuoleman lähettiläänä, joka taistelee sieluja keräilevää kartellia vastaan.
  • Bread & Fred on haastava tasohyppelypeli, jossa kaksi pelaajaa joutuu tekemään yhteistyötä selviytyäkseen lumisen vuoren huipulle.
  • Grindstone on pulmanratkaisupeli, jossa tehtävänäsi on louhia hiomakiviä vuoren yli 250 eri tasolta. Joudut selviytymään sokkeloista ja erilaisista vaaroista.
  • -25% High on Life: High on Knife -lisäosan alennuskuponki: Lisäosa sijoittuu kahden vuoden päähän G3-kartellin kukistamisesta. Knifey tarvitsee apua mystisen paketin jäljittämisessä kotimaailmastaan. Luvassa on avaruusmatkailuja, hulluja hahmoja ja räiskintää. Luvassa on myös lisää puhuvia aseita!

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 26. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös -alustalla.