Turtle Beach tarjoilee liudan joululahjavinkkejä Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach tarjoilee liudan joululahjavinkkejä

Roccat Vulcan II Max

Olitpa sitten ostamassa kuulokkeita, ohjainta tai lentosimulaattorin lisävarusteita, etsit kauneinta pelitietokonetta tai haluat varmistaa, että äänesi kuulostaa loistavalta – Turtle Beach, ja Gear tarjoavat täydellisiä lahjaideoita tänä jouluna.

Ostajat, jotka etsivät vielä täydellistä lahjaa, voivat valita erilaisia Turtle Beachin, Roccatin ja Neat Microphonesin myydyimpiä ja palkittuja laitteita, joita voi lahjoittaa talon pelaajille ja tekniikan harrastajille. Huippusuosituista Turtle Beach -pelikuulokkeista, -ohjaimista ja lentosimulaatiotarvikkeista ja kauneimman suorituskykyisen pelitietokoneen luomisesta Roccatin avulla äänesi upeuden varmistavan Neat-mikrofonin käyttöön – alla olevat tarvikkeet tarjoavat kilpailuetua ja huippusuorituskykyä, jota pelaajat haluavat.

”Turtle Beachin, ROCCATin ja Neatin uusimmat laitteet ovat erinomaisia esimerkkejä ylivoimaisesta innovaatiosta, muotoilusta ja tyylistä, ja kaikilla kolmella tuotemerkillä on erilaisia tuotteita, jotka sopivat täydelliseksi lahjaksi. Turtle Beachin, ROCCATin tai Neatin tuotteiden antaminen tänä jouluna on loistava lahja ja voi tehdä sinusta tämän vuoden lahjasankarin, koska tuotteemme tarjoavat kautta linjan huippusuorituskykyä, korkeaa laatua ja kilpailuetua vähemmän laadukkaisiin pelilisävarusteisiin verrattuna.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Turtle Beachin pelikuulokkeet

Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 USB jatkaa myydyimpien pelikuulokkeiden sarjan perinnettä, joka tarjoaa tehokkaan peliäänen, kristallinkirkkaan keskustelun ja äärimmäisen mukavuuden. Lisäksi Stealth 600 Gen 2 MAX tarjoaa laajennetun yhteensopivuuden useampien järjestelmien kanssa ja massiivisen 48+ tunnin pidennetyn akun käyttöiän, ja Stealth 700 Gen 2 MAX tarjoaa kaiken huippuluokan. Jos tähtäimessäsi on langallinen monialustapelikuuloke, Turtle Beachin Recon 500, Recon 200 Gen 2, Recon 70 ja Recon 50 -kuulokkeet tarjoavat hyviä vaihtoehtoja.

Turtle Beachin ohjaimet

Turtle Beach Recon

määritteli uudelleen langallisten ohjainten alueen, kun se laajensi myydyintä tuotemerkkiään pelikuulokkeiden ulkopuolelle ja pelipadeihin Recon-ohjaimen lanseerauksen myötä. Palkittu Recon-ohjain on saatavana mustana tai valkoisena, ja siinä yhdistyvät pelin voittaneet ohjaimet ja Turtle Beachin peliä muuttavat ääniominaisuudet, kuten Superhuman Hearing. Yksinomainen Arctic Camo -väritys on myös saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää. Lisäksi Turtle Beachin REACT-R-ohjain tarjoaa monia samoja ominaisuuksia kuin Recon-ohjain, ja se on saatavana mustana tai valkoisena violeteilla korostuksilla.

Xbox- ja langattomaan pilvipelaamiseen Android-mobiililaitteilla suunniteltu Recon Cloud Hybrid Controller lisää Turtle Beachin palkittuun pelikonsolin muotoiluun tukevan puhelinklipsin ja Bluetooth®-liitännän, kun taas Atom Controller antaa liikkeellä oleville pelaajille todella ainutlaatuisen mobiilipeliohjaimen, jonka magneettinen kaksiosainen muotoilu sopii lähes kaikkiin Android-puhelimiin ja on erittäin kannettava.

Flight Simulation

Lentosimulaatiofaneille on vain yksi looginen valinta tänä jouluna, ja se on se, joka käyttää uusinta teknologiaa täydelliseen lentosimulaatiokokemukseen. Viime vuonna toi markkinoille uraauurtavan, palkitun VelocityOne Flight Universal Control System -ohjausjärjestelmänsä, joka sai kriitikoiden suosion, ja katapultoi myydyimmän tuotemerkin lentosimulaatioluokkaan. Uusi VelocityOne Rudder ja VelocityOne Stand täydentävät nyt kokoonpanoa, ja juuri lanseerattu VelocityOne Flightstick on toinen uraauurtava, moderni yhden joystickin ohjain, joka sopii täydellisesti ilma- ja avaruuslentojen taistelupeleihin.

-pelinäppäimistöt

Roccat Vulcan II Max

ROCCATin uusin täysikokoinen Vulcan II Max -näppäimistö on upea sanan kaikissa merkityksissä, ja muun muassa Tom’s Hardware ja CGmag.com ovat nimenneet sen pelaamisen kauneimmaksi pelinäppäimistöksi. Vulcan II Mini on sen kompakti 65 % kokoinen vastine. Sekä Vulcan II Max että Mini ovat saatavana mustana tai valkoisena, ja niissä on hyperherkät, kestävät TITAN II -optis-mekaaniset kytkimet ja maailman ensimmäiset Dual-LED Smart Switches -älykytkimet. ROCCATin Magma ja Pyro ovat myös loistavia näppäimistövaihtoehtoja, joissa kummassakin on RGB-valaistus, joka synkronoituu muiden AIMO-ominaisuuksilla varustettujen -tarvikkeiden kanssa. Muista tutustuaROCCATin vuoden 2022 loma-lahjaoppaaseen, josta löydät lisää tarjouksia.

-pelihiiret

Roccat Kone XP Air

-pelaajat voivat lisätä ROCCATin langallisen Kone XP -hiiren tai langattoman Kone XP Air Stellar -hiiren työpöytäasetuksiinsa. Kone XP -hiirissä on loistava 3D RGB AIMO -valaistus viidellä ohjelmoitavalla vyöhykkeellä sekä monipainikkeinen muotoilu, joka täydentää mitä tahansa peliä tai projektia, sekä ROCCATin Owl-Eye 19k DPI -optisen sensorin ja Titan-optisten kytkimien tarkkuus ja nopeus. Langattomaan Airiin kuuluu myös RGB Rapid Charge Dock -latauslaite, joka pitää sen ladattuna samalla kun se lisää valoshow’ta. Langaton Burst Pro Air -hiiri ja langallinen Burst Pro ovat myös loistavia PC-pelihiirivaihtoehtoja.

PC-pelikuulokkeet

Kauneimman PC-pelipöydän täydentävä ROCCATin Syn Max Air on tuotemerkin lippulaiva, langaton 3D-ääni PC-pelikuuloke, jossa yhdistyvät Turtle Beachin parhaat pelivoittoiset ääniominaisuudet ROCCATin ainutlaatuiseen muotoiluun ja RGB-valaistukseen. Syn Max Airissa on tehokas, mukaansatempaava PC-pelaamisen äänenlaatu, vertaansa vailla oleva mikrofonin suorituskyky ja ensiluokkaiset mukavuusominaisuudet. Lisäksi Syn Max Airin korvakupit ja mukana toimitettu RGB Rapid Charge Dock -latauslaite tarjoavat RGB-valaistuksen ja synkronoituvat muiden AIMO-yhteensopivien ROCCATin PC-pelilaitteiden kanssa. ROCCATin Syn Pro Air -kuulokkeet ovat myös saatavilla.

Siistit digitaaliset/USB-mikrofonit

Pelasitpa sitten, olit töissä tai koulussa, äänesi on kuulostettava mahdollisimman hyvältä, eikä se ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nyt. Tule mukaan ja brändin uusimmat digitaaliset USB- ja analogiset XLR-mikrofonit. Pelaajat, striimaajat ja podcasterit ovat innoissaan Neatin Bumblebee II Professional Cardioid USB Condenser Microphone -mikrofonista, jossa on 25 mm:n kondensaattorikapseli. Lisäksi helppoa plug-n-play-asennusta varten Neatin Skyline USB Desktop Microphone on tyylikäs ja helppokäyttöinen.

Neat Analog/XLR-mikrofonit

Jos haluat studiokelpoisen suorituskyvyn, laulajat, muusikot, äänittäjät ja voiceover-taiteilijat eivät voi mennä vikaan Neatin King Bee II XLR -mikrofonin kanssa. King Bee II sopii täydellisesti laulun, rumpujen, sähkökitaran, pianon ja useimpien akustisten instrumenttien kuvaamiseen, ja siinä on jopa oma iskunvaimennin ja pop-suodatin. Taiteilijat, jotka tarvitsevat jotain kooltaan pienempää, mutta silti suorituskyvyltään suurta, löytävät Neatin Worker Bee II XLR -mikrofonin.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, State of Decay 2: Juggernaut Edition, SCUM sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Chernobylite: Enhanced Edition
  • SCUM
  • State of Decay 2: Juggernaut Edition
  • The Long Dark: Survival Edition
  • Volcanoids
  • SurrounDead
  • Starsand

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös Linux ja OSX alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi